Vidíte něco na mamatestu z odpolední moči?
Ahojky holky, vidite tam neco. Nevim kolil jsem dpo mam to nepravidelny a tohle je mamatest z odpoledni moci.. Jedna fotka bez efektu a druha s. Bylo to hned v limitu.

@janina92 tak na testu už druhou viditelnou čárku měla, teď už asi víc oči nepotřebuje 🙊
@teress1215 nona dneska dělala test jiné značky a na něm neměla nic.Má nepravidelné cykli teď už od poslední MS 52 dní.Doktor jí napsal na úpravu cyklu proveru kterou nebere.Holky se jí snažili radit a byla jen hnusná.Kdyby to bylo prosperující těhu i na jiném testu má krásnou čárku
@pepickovapavlinka to se naštvala? Četla jsem co tam psala, na chvíli odejdu a vše smazané😀 třeba měla jen naředěnou moč, když to nebyla ranni moc🤷♀️
@pepickovapavlinka to sem nestihla zaregistrovat, to mímo v břiše mě poslední dobou vyčerpává 😀 tak to každopádně, mě čárka z testu také zmizela 😊 ne každý rád slyší pravdu 🤷🏼♀️ Ale těhotná asi byla, na testu měla čárku hezkou, ne žádneho ducha
@anonymni123kj123 to je kravina s její poslední MS v Srpnu a nepravidelných cyklech by musela mít i na jiném testu krásnou čárku a i kdyby byla moč naředěná tak by slabší čárka byla.Já když otěhotněla měla jsem pak jak na Pepinu tak na Intime pěkné čárky
@teress1215 taky jsem měla pozitivní test který zprvu sílel a pak sílet přestal a už jen slábl.Je mi divné i tohle že najednou čistý test.HCG přece tak rychle nevyprchá.Ale záleží kdy ten test dělala no
@pepickovapavlinka je to cele nějaké divné
@pepickovapavlinka můj test třeba nesilil 😊 byl pořad stejný a ze dne na den čárka nikde

@pepickovapavlinka autorka smazala účet.. Co se stalo? 🙂