Vidíte něco na testu? Zvláštní pocit během ovulace.
Holky vidíte tam něco? 🙏Nesleduji ovulku, nechávám tomu volný průběh... Mám v sobě takový zvláštní pocit, tak jsem to zkusila ☘️

@monyscerna Negativní.
Nic a tyhle testy dělají falešné duchy. Už mas zpoždění?
@monyscerna bohužel nic
@krisstina93 zpoždění ještě nemám
@krisstina93 Nedelaji falesne duchy, opakuji jeste jednou pro vsechny tulilky, snazilky, bydlenky a dalsi. Nedelaji falesne duchy. Tehotensky test je biochemicka diagnotika, test reaguje na hormon hCG pritomny v moci. Pokud tam zadny hormon neni, test je negativni. Pokud se objevi duch ci carka, v moci je pritomno hCG. To, zda tehotenstvi bude prosperovat, vsak tedt nevi, takze pokud dalsi test nic neukaze, hladina hCG klesla pod detekovatelnou hranici. K tomuto poklesu u nizkych hladin muze dochazet velmi rychle, proto muze byt dalsi test za par hodin uz negativni. A je to presne i duvod, proc se nema testovat pred menstruaci. Protoze tehotenstvi se nemusi udrzet a skonci driv nez zacalo. A odejde s treba 2-3 dny opozdenou MS.
@lichozroutsudy ámen. Pod to se podepisuji. A pro @krisstina93 nedělá falešné duchy. Já měla zpoždění skoro 2 týdny, tak už jsem se hrozila, udělala jsem mamatest, po 14 dnech by tam byla dálnice jak sviňa a niiiiiiic., snehobilo, problém byl jinde.
Také nic nevidím
@lichozroutsudy já na něm falešného ducha měla a těhotná sem nebyla a nejsem sama, proste mají hodně barviva a občas prosvita.
@lichozroutsudy podla mna robia niektore testy aj falosne duchy. Niektore zeny si totiz spravia 2 testy od jednej znacky z jedneho mocu a na jednom je "duch" a na druhom nic. Mne sa stalo pri meskani, ze som mala vecer na pepinoteste druhu ciarku jasny duch. Na mamateste z ranneho mocu ani tuk.
@lauriak Ano, to je vsechno normalni. Rano uz mohlo byt hCG na pod detekovatelnou hranici. Test tezko muze delat ducha, kdyz nema nac reagovat.
@lichozroutsudy ale ked z jedneho mocu spravis 2 testy rovnakej znacky a na jednom je duch a na druhom nie to uz normalne neni 😉
@monyscerna vidím 🙂
@monyscerna něco málo tam je ráno bych udělala test nový
@monyscerna tady vidim ducha
@lichozroutsudy měla bys to psát do každý diskuze už automaticky, fakt, absolutně souhlasím. Nevěřím na falešný carky, věřím na nedotazeny těhotenství, zajímalo by mě jak se vůbec to scifi s falešnými čárkami dostalo do oběhu.
@monyscerna na vrchní plastaku něco vidim

@monyscerna bohuzel nic