Vidíte něco nebo je to jen můj pocit?
Dobré ránko děvčata, vidíte něco nebo mi šibe?

@dashyyy když byl foceny tak ne
@dashyyy tady už je zaschlý
Zatím nic
tak to mohla být jen ryska u toho mokrého, zaschlá fotka je mázlá, ale nevypadá to.. vydrž a zkus zítra zase, držím palce 😉 víš kolik jsi DPO?
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/vypada-to-nadejne-cyklus-28-30-dni-v-pozadi-diskuse/ test je stejný jako od paní z této diskuze, je na stejném pozadí, jde vidět zlom papíru, tudiz je paní nějaký 12DPO
@terss ptala jsem se jestli někdo uvidí!
@ileni nevím o tom že bych měla ve čtyřech diskuzích?
Takže chceš říct,že "asi se bojím" , " vypadá to nadějně" a 2* " vidíte tam něco prosím" nejsou tvoje?
@ileni ne opravdu ne
V top případě je velice divné, že všude je nahraný totožný test( stejně zatržený. Stejný kaz, stejně pomačkané pozadí, totožnáa doba nahrání....)a 44 ti také není😉
@ileni ty se hodně nudíš co? Diskutovat o tom jestli někdo má a nebo nemá kolik diskuzí... Diskuze jsou od toho aby se diskutovalo na dané téma....
Jojo,celej den se tady šťourám🙂🙂nemám ráda, když někdo lže a dělá z lidí blbce. Pěkný den
@ileni tak to máme stejně. Krásný den i tobě.
Když jsou tedy diskuze od toho, aby se diskutovalo na dané téma autorko, jak tu vypisuješ ostatním a přitom je tu opravdu několik takových diskuzi se stejným testem... Tak prosímtě, ty testy jsou všechny negativní. Zkus to další měsíc 😉

něco tam prosvítá, je už úplně zaschlý?