icon

Vidíte něco nebo je to jen můj pocit?

29. srp 2024

Dobré ránko děvčata, vidíte něco nebo mi šibe?

Vidíte něco nebo je to jen můj pocit?
dashyyy
29. srp 2024

něco tam prosvítá, je už úplně zaschlý?

autor
29. srp 2024

@dashyyy když byl foceny tak ne

autor
29. srp 2024

@dashyyy tady už je zaschlý

lencaa11
29. srp 2024

Zatím nic

dashyyy
29. srp 2024

tak to mohla být jen ryska u toho mokrého, zaschlá fotka je mázlá, ale nevypadá to.. vydrž a zkus zítra zase, držím palce 😉 víš kolik jsi DPO?

terss
29. srp 2024

https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/vypada-to-nadejne-cyklus-28-30-dni-v-pozadi-diskuse/ test je stejný jako od paní z této diskuze, je na stejném pozadí, jde vidět zlom papíru, tudiz je paní nějaký 12DPO

ileni
29. srp 2024

@terss ano. Má tady 4 diskuze a testem

autor
29. srp 2024

@terss ptala jsem se jestli někdo uvidí!

autor
29. srp 2024

@ileni nevím o tom že bych měla ve čtyřech diskuzích?

ileni
29. srp 2024

Takže chceš říct,že "asi se bojím" , " vypadá to nadějně" a 2* " vidíte tam něco prosím" nejsou tvoje?

autor
29. srp 2024

@ileni ne opravdu ne

ileni
29. srp 2024

V top případě je velice divné, že všude je nahraný totožný test( stejně zatržený. Stejný kaz, stejně pomačkané pozadí, totožnáa doba nahrání....)a 44 ti také není😉

terss
29. srp 2024

@ileni asi veliká nahoda 😂😂

autor
29. srp 2024

@ileni ty se hodně nudíš co? Diskutovat o tom jestli někdo má a nebo nemá kolik diskuzí... Diskuze jsou od toho aby se diskutovalo na dané téma....

ileni
29. srp 2024

Jojo,celej den se tady šťourám🙂🙂nemám ráda, když někdo lže a dělá z lidí blbce. Pěkný den

autor
29. srp 2024

@ileni tak to máme stejně. Krásný den i tobě.

miryp
29. srp 2024

@ileni samozřejmě, že je to tentýž test, tudíž stejná zakladatelka. Asi nepochopila základní pravidlo o jednom zveřejnění...

rosalindamelinda
29. srp 2024

Když jsou tedy diskuze od toho, aby se diskutovalo na dané téma autorko, jak tu vypisuješ ostatním a přitom je tu opravdu několik takových diskuzi se stejným testem... Tak prosímtě, ty testy jsou všechny negativní. Zkus to další měsíc 😉