icon

Vidíte tam něco? Nebo je to spíš jen ryska?

veverka_25
20. črc 2021

Ahojda slečny/ženy 😊 s přítelem se snažíme o miminko a dělala jsem si testy poprvé. Vidíte tam něco nebo je to spíše ryska? Přijela jsem snad všechny fotky tady ve fóru, ale stejně si nejsem jistá 🙈 Děkuji za odpovědi 😊

Vidíte tam něco? Nebo je to spíš jen ryska?Vidíte tam něco? Nebo je to spíš jen ryska?
Strana
z2
madaki31
22. črc 2021

@veverka_25 děkuji, určitě dám vědět 😊😊 a budu netrpělivě čekat na Tvou další kontrolu 😊

madaki31
23. črc 2021

@veverka_25 Tak jdeme z gyndy, těhotenství pptvrzeno, hcg 676 ale na UTZ viděl jen mini tečku.
Za 3 týdny kontrola, odběry, UTZ a snad bude srdíčko 😊
Vypíše mi kartičku a objedná na screening
Tak snad ty 3 týdny utečou 😊😊😊

ichaile
23. črc 2021

Ahoj, já dnes termín MS a test takový.. Předešlé dny na testech duchové, takže je to jasné. 😁
Podle menstruace jsem dnes začela 5ty týden.
Příští týden bude ještě brzo, aby něco doktor viděl a pak má 2 týdny dovolenou, takže půjdu k dr asi až 17.8.

veverka_25
autor
23. črc 2021

@madaki31 juuu tak to je paráda ❤️ ještě jednou moc gratuluji 😊 já dnes byla pro další testy abych do další návštěvy přežila 😁 když nemám potvrzeného nic 😁 tak budu další týden žít že sílící čárky 🥰 přeji hodně zdravíčka tobě i miminku ❤️

veverka_25
autor
23. črc 2021

@ichaile To už je pořádná čárka, moc gratuluji 😊 ono není kam spěchat pokud nemáš problém 😊, jen já jsem blázen a potřebuju všechno vědět hned 😂

duhovakony
25. črc 2021

Holky muzu se pripichnout,jestli je to duch? Test delany včera 5dni před MS

madaki31
25. črc 2021

@duhovakony duch to možná bude, zkus testovat jedním testem obden, za mě doporučuji mamatest a rapidclear zelená krabička. Mají dostatek barviva
A pokud chceš 100% jistotu kolem dne MS tak clearblue digitální 😊 držím palečky 🍀🍀🍀

veverka_25
autor
26. črc 2021

Můj menší upgrade 😊🥰

madaki31
26. črc 2021

@veverka_25 krása, já už netestuji 😊😊😊 jen čekám a za pár dní ještě udělám clerblue digitální, čistě na památku chci vidět těch 3+ 😊😊😊

duhovakony
27. črc 2021

@veverka_25 ty jo krásný. Superrr❤️❤️ Ja dělala v neděli tam vubec nic,a dnes 2 dny před MS a vyšlo mi toto (snad je to 👻☺️ slabounky)
Zkusím jeste zitra a pozítří a pak digi.

veverka_25
autor
27. črc 2021

@duhovakony já ho tam vidím 😊 měla jsem to takhle stejně. Mám nepravidelný cyklus, ale první test jsem si dělala 3 dny před nejdelším cyklem a vyšel mi takovýto slaboučký duch. Držím palečky aby sílil 🥰🍀🍀

veverka_25
autor
27. črc 2021

@madaki31 A to už budeš jak dlouho od MS? 😊

madaki31
27. črc 2021

@veverka_25 cca dva týdny 😊

duhovakony
27. črc 2021

@veverka_25 díky moc,🤗snad bude,kdyz sem se na to koukla v poledne uz tam neni nic,to je ale asi normální duchů ne?😄🤷🏼‍♀️

veverka_25
autor
27. črc 2021

@duhovakony nevím teď, zda jsi tím myslela ten test z rána nebo že jsi v poledne dělala nový, nicméně pokud ten test z rána, tak je možné že to po zaschnutí nebude vidět, průkazný je to jen prvních asi 10 minut, pak už by se člověk tím testem řídit neměl a pokud jsi dělala novej v poledne, tak je též možné že bude negativní i když jsi těhotná, protože budeš mít ještě nízkou hladinu Hcg a během dne se ti jednoduše moč naředí tím jak piješ, kdežto ranní ne 😊 Snad jsem to napsala alespoň trochu srozumitelně 😂😂

duhovakony
27. črc 2021

@veverka_25 jojo myslela jsem ten ranní, že se pokocham😄🤷🏼‍♀️a ono nic,testuji vzdy rano.
Jinak diky super vysvětleno. Tak at se nam dari🍀🤗

veverka_25
autor
3. srp 2021

Ahojda, tak dneska kontrola u Dr. a už bylo konečně něco utz vidět 😊 je to asi ještě mladší než jsem si myslela 😊 zatím jen gestační váček a náznak žloutkového. Jsem tak strašně šťastná 🥰

madaki31
3. srp 2021

@veverka_25 ahojky, krásné 😊😊😊😊 já jdu na další kontrolu až 13.8. tak se mi to táhne jako smrad 😂😂😂

veverka_25
autor
3. srp 2021

@madaki31 to si dovedu představit, taky jsem teď týden nemyslela na nic jiného než aby už bylo úterý 😂 nikdy v životě jsem se netěšila na gyndu tak, jako dneska 😁

madaki31
3. srp 2021

@veverka_25 mě vždycky v těhotenství přišlo že se to strašně táhlo... A pak to zase letí jak vítr 😂😂😂

duhovakony
4. srp 2021

@veverka_25 juu gratuluji❤️ a v kolikátém týdnů jsi? Ja se budu tepeva objednavat až příští tyden,ma ted Mudr dovču

veverka_25
autor
4. srp 2021

@duhovakony abych pravdu řekla, tak úplně nevím, podle MS bych měla být dnes 6+4, ale myslím si, že je miminko o týden mladší 😊 měla jsem cykly dlouho 31-35 dní, což by mi dle aplikace vycházelo, že ovulace byla později než se standardně počítá 😁a podle nálezu to i asi odpovídá cca 5+4 😁 a moc děkuji za gratulaci 🥰 Jak to vychází tobě?

madaki31
4. srp 2021

@veverka_25 no tak to já čekám na další kontrolu 😊😊
Pro svůj klid a na památku udělaný ještě digitální... Konečně 3+ 😊
Lékař sám nevěděl kolik přesně jsem, protože bych měla dle MS být 6+4... Dle UTZ o týden méně ale nejspíš i proto že jsou tam zatím gestační váčky dva, ikdyž jeden menší... Uvidíme příští týden, zda budou obě prosperující 😊😊 ale aspoň vím, proč mám HCG vyšší než odpovídající týdnům těhotenství 😂😂😂

duhovakony
Autor odpověď smazal
duhovakony
19. srp 2021

@veverka_25 7tyden těhotenství ☺️

madaki31
19. srp 2021

@duhovakony gratuluji 😊😊😊

Strana
z2