Vyhlížíte dvě čárky na testu? Přidejte se!
Zdravím, tak kdo taky marně vyhlíží dvě carky na testu?😇
@valinka0002 tak to vypadá časově akorát na nidaci, ne? 😉🍀
@carolineg1... tak to mas pevnou vůli 👍😁
@janccaaa asi ne, asi se to rozjíždí. 🙂 tak zas příští měsíc 🙂
@valinka0002 tak to me mrzí, 😔 tak hodne steati do dalšího měsíce! 🍀
@janccaaa jo teď a nějaký duch tam je ale je to Pepino tak zítra Zajdu do benu prý Pepina je dělají
@carolineg1.. Ukaž 😁😇
@janccaaa až to budu mít na nějakém jiném
@janccaaa nooo já jsem myslela, že se ms rozjede a nic. Spinila jsem 3 dny ale fakt jako úplně maličko, nebylo to snad ani na intimku a ted nic. Tak uvidíme. Ms má být za 5-6 dnů 🙂
@valinka0002 tak to vypadá nadějně 🍀... Ja dnes rano zase snehobilo a ms nikde.. 🤨
@janccaaa Noo Kez by, jsem teď 9-10DPO, tak uvidím. Kdyžtak testovat budu až po vynechání, nechci se stresovat…😊
@valinka0002 tak drzim palce 😉🍀🍀🍀
Ja dnes opět negativni test a 3. Den zpoždění.. To jsem jeste neměla... Spis to dostanu dřív vždycky 🙈🤷♀️
@janccaaa a ses si jistá, kdy byla ovulace?
Jinak já to mám dostat pátek nebo sobota, po špinění ani památky akorát mě začaly tlačit prsa, jako každý měsíc před ms😃 No počkám do pátku s testem 🙂 Dej vědět jak si dopadla!
@valinka0002 no to si jista docela jsem.. V rozmezi 2 dnu treba.. Ja uz nevím, fakt... Dneska zase nic.. Bricho me boli uz tak tejden celkem intenzivne🥴.... Tak drzim pěsti 😁😇🍀
@janccaaa tak to bych si spis skočila k dr. pro vyvolavacku, jestli se ms nedostaví. Mně dnes v práci tak bolelo břicho, jsem si říkala, že už asi přijde ms a zas to přešlo 😂 tohle čekání mě neba
Ahoj holky, dnes jsem 8DPO (ovu jsem měla posunutou podle testu), 24DC a ve středu by měla dorazit MS. Test zatím sněhobílý. Příznaky blížící se MS nikde, tak snad 🤞 co vy?😊

@janccaaa ja na to nespěchám vždycky to dávám tak do 40 DC mám jen ovu testy ještě zasobu