Vynechala jsem 2 tabletky HA - přišla MS - jsem těhotná?
Zdravím, zapomněla jsem si 2 dny po sobě vzít pilulku. Nechráněný styk jsme s přítelem měli v době kdy jsem si měla vzít první ze zapomenutých dvou tabletek (Pátek v odpoledních hodinách). Třetí den (v neděli po zjištění) jsem si vzala dvě a pokračovala v obvyklých 1tbl/den. Po vynechání se mi samozřejmě spustila menstruace, ale po 3 dnech menstruování je mi špatně, na zvracení a nedostanu do sebe vodu ani jídlo. Moje otázka je, jak pravděpodobné je, že bych mohla být těhotná když menstruuji? A jestli mi nemůže být zle z nerovnováhy hladin hormonů po dvojté dávce tabletek? Díky za reakce
Ahojky, záleží taky jak dlouho HAK bereš...po nějakých měsících či letech se zablokuje činnost vaječníků na úrovni hypofýzy, takže i po úplném vysazení HAK bývá často pár cyklů bez ovulace, takže s vynecháním 1-2 pilulky bych byla v klidu. Nevolnost bych taky nesváděla na užití více tabletek, myslím, že i kdybys vzala 3, tak to na sobě nepoznáš..

Ahoj, těhotná určitě nebudeš 🙂.
V pribalovem letáku je napsáno ( nebo aspoň u mých bylo), že v případě zapomenuti, si je mohu vzít najednou ( když to jsou 2 nebo 3)... Doporučuji si ho přečíst 🙂.
Co se týče nevolností, tak na ty dvě tabletky bych to nesvadela
.. Mohla si jen něco špatného sníst... S tím ti poradí jen doktor 🙂