Vynechané krvácení během antikoncepce. Mám se bát těhotenství?
Ahoj, užívám antikoncepci již 2 a půl roku. Poprvé se mi stalo, že mi nepřišlo krvácení během 7denní pauzy v březnu ale to jsem užívala i antibiotika a proto tehdy přišlo jen úplně slabě hnědé špinění. Nyní je září a já řeším to samé. Krvácení mělo přijít včera večer, ale dosud nic. Test dnes ráno negativní. Styk byl naposledy 6.9 neboli test mi zatím mohl ukázat jen jestli jsem těhotná ze styků 24 a 25.8 ale když je negativní tak tehdy jsem asi neotěhotněla. Mám být ve stresu nebo se stane, že krvácení přijde později? :nevim:
@cilkat mockrat děkuji 🙂 zeptám se gynekoložky a uvidím co mi řekne A tedy jestli by mi vzala i krev
Bohužel nevidím nic...
@cilkat hcg z krve po 19 dnech od posledního styku je negativní. Takže i kdyby byla ovulace 7 dny po styku tak v případě těhotenství by v krvi už hcg bylo Takže mi zřejmě opravdu jen vynechalo menstruaci
Tak. z krve už by to měla být úplná jistota, i kdyby tam byly nějaké výkyvy v důsledku podvýživy.

Ne. Tohle je riska. Prostě jak se ten test namoci a uschne, tak to testovací místo je vidět. Tohle je negativní. Takže je to fakt vynechana MS. (To, že je dělaný ve 4 ráno by nemělo mít vliv.)