Vyšel vám duch nebo je test pozitivní?
Zdravím včera jsem si udělala test a vyšel mi tak že jsem sama nevěděla co si o tom mám myslet tak jsem si dneska udělala další dva a vyšli úplně stejně tak se chci zeptat zda si myslíte že to je duch a nebo pozitivní test.
Předem děkuji za odpověď ☺️

Teda chcela som napísať duch alebo ryska 😂
@stelka23 zkus si udělat ještě jeden/ dva testy pokud budeš těhotná tak by ta druhá čárka měla být potom více vidět a potom dej vědět držím palečky ☺️💪🏻
@dominika1008 Vypadá to na pozitivní test 🍀
@klokanka31 super děkuji ☺️
@dominika1008 ďakujem za odpoveď skúsim zajtra ráno a hneď dávam vedieť 😊
@dominika1008 tyto testy dělají duchy teď každé druhé ženě tak zajít do lékárny Dr max ,Benu a udelat jejich test jsou nespolehlivější je to tu každý den teď bych to brala z rezervou ☘️☘️
Testovala bych dal jen tím zeleným....a ten mi přijde už jako pozitivní...hodně štěstí přeji 🍀
@mionella děkuji ☺️ dneska jsem zkoušela a toto je výsledek co si o tom myslíte ? 🔥
@dominika1008 jsi těhotná 🙂
@dominika1008 myslím si že je to jasné😃 gratuluji moc❤️🤗🍀
@dominika1008 👍🤰
@mionella moc děkuju ❤️☺️ Teď už jenom navštívit doktorku a doufat 🙏🏻🔥
@dominika1008 Držím pěsti ! ! !✊️🤗🍀💖
@mionella děkuju dneska se dozvím výsledek tak dám vědět ☺️🔥❤️
@mionella tak bohužel jsem potratila 😔😭🥺
@dominika1008 🥺🥺 to mě moc mrzi povede se zachvyli znovu ☘️☘️
@dominika1008 tak to je mi moc líto 😔😔😔🍀
@dominika1008 Taky mě to moc mrzí ale neztrácej naději 🍀 třeba se hned povede znova 🍀
@klokanka31 všem moc děkuju za podporu ☺️ budeme se dal snažit a snad to příště už vyjde 💪🏻🔥
@dominika1008 Říká se že po potratu je dobře pohnojeno a povede se to hned znova...já jsem živým důkazem, po potratu jsem otěhotněla hned další měsíc a teď mi tu spí dvouletá princezna 😊 Přeju ti ať ti to taky vyjde 🍀🍀
@dominika1008 přesně tak... máš to teď pohnojeno tak držím pěsti at to hned následující cyklus klapne✊️❤️🍀🤗

@dominika1008 ahoj ja riešim momentálne niečo podobné, ibaže ja neviem ci je to duch alebo ciarka .
Každopádne tvoj vyzerá ako pekne pozitivny test❤. Ja to mam očosi problematickejsie 🤣🤣. Prikladám foto, uvítam aj tvoj názor ďakujem 😁