Vyšší hodnota AMH. Podařilo se vám normálně otěhotnět?
Ahoj holky chci se zeptat mneli ste některá zvýšené AMH?podarilo Sa vám normálně otěhotnět a nebo jak se to řeší dal,léky?
@pupik26 bez clostylu s fertilupem..Doktor mi to vysvetloval tak ze hormon AMH zpusobuje dozravani vajicek a tim jak ho mam hodne vysoke tak mi dozrava vice vajicek ale ani jedno nedokaze dozrat uplne protoze se mezi sebou jakoby perou...Co rekl doktor vam netusim a taky asi zalezi jak vysokou hladinu mate...clostyl mi sice nastymuloval vice folikulu ale temer se sparnou kvalitou vajicek...
@pupik26 ja pokazde kdyz sem sla k doktorovi na folikumetrii nebo jak se to jmenuje tak sem nikdy nemela zadny folikul.tak sem se nastvala zacala sem merit BT a zjistila sem ze ovulace probiha ale az nejaky 25-27DC...tak sem nahodou narazila na ten fertilup,precetla sem recenze a zkusila sem to..Brala sem to 4 mesice...a zadarilo...Fertilup zarucuje dokonalou hormalni rovnovahu tak sem to proste riskla s tim,ze mi da hormony do pucu..Po dvou mesic ukazkova ovulace 17DC s naprosto dokonalymu priznaky a jak rikam..po 4mesicich se zadarilo...Ale to je jen ma zkusenost a muj pribeh,ne kazdemu to treba muze vyhovovat nebo pomoct...ja sem na tom treba asi nebyla zas az tak spatne..Jakou hodnotu AMH mas pokud se muzu zeptat?
@nagojka samozřejmě moje AMH je anti- Müllerian hormon 6.35 | | |+ | 2.35-3.47 ng/ml to mi robili na klinike ale nakonec sme přestali chodit mám jed časem na gyndu tak skusim Sa zeptat na to doktora či mi muže i on pomoc a dat léky nake.a můžete my poslat jak to vyzera foto tych vitaminov?
Zbyla mi doma jedna temer cela krabicka je z toho odebranych asi 5 tabletek...kdybyste chtela klidne vam to poslu,trvanlivost je do listopadu pak to vyhodim pac v tehu uz se to nesmi brat a me je to uz k nicemu🙂
@pupik26 partner na spermiu vubec nebyl...bylo to v planu ale zadarilo se driv nez se to uskutecnilo🙂chtela sem dat doporadku nejdriv sebe hlavne,a kdyby se pak dal nedarilo resili bysme to vic...hlidani ovulace+Fertil ale stacilo tak sem stastna a pritel taky..no me je 28 a na gynde mi rekli ze s touhle hodnotou budu plodna jeste v 50😂😂😂ja nevim nove stoji 800kc,ja to mam rozbalene -5 tabletek tak treba 450-500kc??nemam k tomu ale krabicku...mam to jen takhle v tom kelimku😞budu drzet palce at to i Vam dobre dopadne a vyjde to...Kazde telo je bohuzel jine a kazde reaguje na neco jineho..Ale rika se ze risk je zisk🙂🤷Fertilup delaji i pro muze🙂

Ano ja mam AMH vysoke nad normu.Mudrc rekl ze mam PCOS a ze otehotnim pouze s clostylem,nepodarilo se.Otehotnela sem temer po roce,z toho sem 4 mesice brala dopnek stravy Fertilup...