Vyvolání menstruace. Muže to být těhotenství?
Dobrý večer maminky, chci se zeptat, zda to některá také tak měla . Ve středu jsem dostala vyvolávací injekci na menstruaci , po jednom dni zpoždění , dnes jsem to dostala , ale hrozně slabě, než to mám obvykle, dělala jsem si před hodinou TT a ukázal mi druhou slabou čárku, takže vůbec nevím, co si o tom myslet. Ještě před injekci mi dělal doktor ultrazvuk a říkal , že to na těhotenství nevypadá. Tak se chci zeptat, zda jste to některá tak měla, že doktor řekl ne a nakonec to bylo těhotenství ? Moc děkuji předem za odpovědi 😊
Přikládám dělaný test před hodinou😊

nechápu vyvolávačku po jednom dni zpoždění...na testu nevidím já teda nic.. ale já měla už v den zpoždění alespon vysokou sliznici na ultrazvuku
A jak je psáno výše,po jednom dni zpoždění je na injekci brzy,naše Dr ji dává až po cca deseti dnech protože není patologii že se ms může o týden opozdit, stačí že se posune ovulace a je to
@balogis Omlouvám se , zapomněla jsem napsat, že důvod vyvolání byl, protože jsem špinila 3 dny a pak nic
Kdyby šlo o těhotenství, vyvolávačka miminku neublíží, je to progesteron. Doktor ještě nic vidět nemusel, je brzo. Držím palce 🙂
@adelaa1234 Ja tam teda ducha vidim. Mas normalni fotku? A jinak, ten test ma citlivost 25 jednotek. Kup si ten s citlivosti 10 jednotek.
@sudylichozrout na normální vidět nejde, je to hrozně slabé a nejde mi to zaostřit😒 zkusím ještě z ranní moči. 😊
@aselluska no uvidíme, dnes jsem to dostala, ale hrozně slabě, teď už zase jen špiním 😏
Děkuji 😊
@adelaa1234 ☹
Tak co? Zkoušela si dnes test nebo se ms rozjela?
spíš bych to viděla na hormonání nerovnováhu, já mívala takovu "ms" v létě - pár dní špinění, pak den krev a konec. Na testu nic, to už by tam aspon náznak být mohl, když máš po termínu...
@balogis menstruace se rozjela, na ranním testu opět jen duch. Ale děkuji za optání 😊
@balogis ranní test vypadá bez filtru takhle 🤷🏻♀️

@adelaa1234 tady těžko říct co ten stín je,zda to není jen ten testovací kanálek,fotku bez filtru máš?