X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@sudylichozrout ty jo... Paráda 😊 tušíš pohlaví?
@elzab nene, netusim. A nenecham si rici 🙂 Bude treti "kinder prekvapeni" 🙂
@sudylichozrout To je krásný 😘😄😄❤
@kuttu 🙂 Dik. Osobne vsazim na treti princeznu, tak jsme s muzem hodne zvedavi. TP mam 19.3. 2020, tak to se to rozlouskne 🙂
Holky dotaz,možná hloupý..když by nebyla srdeční akce a nedošlo k samovolnému potratu tak by teoreticky testy byly stále stejně silné nebo by slábly?
@elzab hm jasný,v tomhle se moc nevyznám,díky za odpověď.uz bych chtěla vědět na čem sem,když to bude dobré bude miminko no,když to nedopadne budeme šťastně žít ve čtyřech dál,ale to čekání je to co mi vadí 🙄zkusila sem poslední test dnes,asi na památku a vypadá takto,což vlastně vůbec nic neznamená 😄
@balogis držím pěsti, ještě nehaz flintu do žita. .. ver ze to bude dobrý!!! Jinak k puvodnimu dotazu, hcg dle mého neklesá v případe neprosperujiciho těhotenství, pokud nedojde k SP... Já pri prvním těhotenství byla ve 13tt na utz kde zjistili, že miminko je již 3 týdny bez srdeční akce, nespinila jsem, nekrvacela, vše bylo v pohodě. .. týden po revizi jsem zkoušela tehu testy a stále byly pozitivní, negativní byl asi az 3 týdny po revizi...
@kuttu ahoj teď čtu že jste se snažili 3 roky 🙂 my už se pomalu taky tak snažíme,můžu se zeptat jak se vám nakonec podařilo? 🙂 V prosinci se nám podařilo,ale odešlo to a od té doby nic. Akorát teda tento cyklus jsme se opravdu snažili a včera na preventivní na gynde mi řekla že mám vysokou sliznici. Tak sem nechápala co to znamená. Menstruace mi má přijít příští úterý
@dendasubaristka vysoka sliznice je dulezita aby se pripadne vajicko zavrtalo. 🙂
@leymea no tak teď jestli tam je no 🙂
@dendasubaristka Ahojky😀prozila jsem 2 x za ty 3 roky ZT,pak ukonceni pro VVV v 15.týdnu,dalsi těhu jsme s manzelem vubec neřešili,nehlidala jsem ovulaci,ackoliv jsem podle bolesti vedela,ze kdy ji mam,nepila zadnr bylinly,nejedla ani listovku,ackpliv mi vyla doporucovana,po 3 potratu si poridili psa ...vubec jsem tehotenstvi proste neresila a najdenpu ksem v ruce drzepa pozitivni test, ktery jsem si udelala JEN TAK,aniz bych trhotenstvi nejak ocekavala...dostala jsem ale tal strašný strach,ze jsem to 14 dni nerekla ani manzelovi😀tehotenstvi naprosto ukázkové,jen ten strach pred každou kontrolou...ta psychika je vazne mrcha...preji at se brzy zadaří l❤❤
@dendasubaristka Tak se možná zadarilo...vysoka sliznice na zacatku těhotenství bývá,aby se oplodnene vajicko melo kam zavrtat
@kuttu jee to je tak super si něco takového přečíst a na nějakých vyšetření jste byly nebo ne? 🙂 Díky díky no jsem sama zvědavá co bude 🙂
@dendasubaristka Ano po 2.potratu na genetice,nic se nezjistilo..proste nahoda a po tom 3 neusoechu ještě dalsi geneticke vys.a zase n8c nezjištěno...na genetice uz me posilali na IVF🙄🤔coz jsme s muzem zavrhli a dibre udelali...prostě se to melo vsechno stát...verim,ze vse co se deje,i ti spatne,ma nějaký smysl...ono se na genetice malokdy neco zjistí...tech odchylek muze byt tolik,ze pokud nevi,po cem patrat,tak je tezke odhalit příčinu
@kuttu no my se snažíme pořád přirozeně. Věřím totiž že to má svůj důvod proč to tak trvá a věřím že se nám povede přirozeně když to totiž kolem sebe vidím kolik lidí letí na kliniky a pak se jim stejně povede přirozeně,tak je to podle mě jen v hlavě a nebo že to tak má prostě být. Mi třeba teď dostali městský být,manžel má lepší práci a celkově teď už máme vše co je třeba 🙂 tak to mimco na to prostě jen čekalo ;)
Zdravím holky,psala jsem tu minuli týden na dotaz ohledně té vysoké sliznice co znamená,že mi říkala gyndarka na prohlídce že ji mam a ja nevěděla co to znamená. No a včera jsem to měla dostat. No začala jsem včera ráno krvácet,ale odpoledne už jsem jen spinila,v noci jsem měla takovou černou krev,tak jak když se špiní. No a od rána nic. Jen takové lehké špinění,ale spíše nic. No a nešli ze mě včera přitom krvácení ani žádné kousky nic. Co myslíte? Mohlo by to být ono? 🙂

Tak i ja se pochlubim. Vse zatim OK, pupik ma 3 cm 🙂