X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@misak48 Joo, to jsem byla já 🙂 a o druhé jsme se snažili asi půl roku (za tu dobu jsem ale neměla ani ovulaci, takže to bylo takové snazeni-nesnazeni), ale momentálně všichni moji spolužáci dopisují diplomky a chystají se na státnice a já si to druhé asi rozmyslela 😀 a chtěla bych počkat až do podzimu, abych za rok taky mohla skončit se školou.
@elzab
ja teda nikdy na tramvaj nebo bus dlouho necekam,nemam s Dopravnim Podnikem Ostrava (DPO) problem :D
Horsi je to s Ceskyma Drahama.CD-cekas dlouho,cekej dal,casu dost 🙂
@elzab ja tam toho moc nevidim, ale drzim palce, at uz mas na dalsim testu peknou carku 🙂
Ahoj holky, tak jdu sem... Sem asi patrim 😀. MS ocekavam v pondeli. Ale dneska jsem si delala test a vysel s duchem. Tak ted uz se jen modlit, aby to zustalo u nas. TP by vychazel na konec ledna, zacatek unora. A co je zajimave, ja to tehotenstvi citim. Boli me prsa (pali) a picha v podbrisku a obcas je mi dost soufl, takovy zaludek jak kdyz vystoupite z kolotoce. Vsem cekatelkam preji aby jim to tentokrat vyslo a my se sesli na místo tady, ve skupince unor 2020 🙂
@michaelapfeiferova cus, ja zatim 7 DPO, ms ocekavam v nedeli. Pokud nedorazi, koupim test. Nikdy jsem to neresila, ale tentokrat jsem teda hodne zvedava, jak dopadnu 🙂
@sudylichozrout a citis na sobě neco? Nam se to povedlo na jeden jediny pokus. Ale nejasam. Stat se preci jen jeste porad muze cokoliv. Ty dny DPO nezmam - tedy nerozumim tomu. Jen jsem si odpocitala moznou ovulaci a podle priznaku usoudila ze mam plodne dny. Takze bychom mohli mit teoreticky stejny TP kdyby nam to vyslo. 🙂
@michaelapfeiferova nepocituju vubec nic, ani nevim, co bych mela sledovat, protoze jsem to fakt nikdy neresila 🙂 Spis se trochu modlim, protoze tehotnim na lusknuti prstu 😃 No a mladsi dcerce je ted 13 mesicu jen. Ovulaci poznam, od prvniho porodu ji mam hodne bolestivou. No a tentokrat prisla o neco driv a my se predtim akorat milovali, no 😃 Tretatko bychom radi, ale tohle by byl trosku sok 😀
@sudylichozrout haha taky by to bylo nase treti. A treti takovym zvlastnim zpusobem a v nejmene vhodnou dobu. Ale chteli jsme ho, jen jsem neplanovala ze tak brzy to prijde.
@klonkytka nesmutni.... Ono to mimiminko prijde nebooooj 🙂 budu ti drzet pesti at uz příští měsíc zadna ms neprijde. :-*
@michaelapfeiferova moc děkuji si hodná. Už je to na mě dlouhé...všude ženy s kočárky. Vždycky závidím tiše,když jdu po ulici a vidím maminku s miminkem... achjooo....
@klonkytka fakt? Tak to mě mrzí 🙁 a jseš si jistá? Jsou případy kdy holky mysleli, že přišla ms a na konec z toho bylo mimčo, nebo i takové které měly ms do 3 měsíce atd...
@michaelapfeiferova ahoj, pošli foto 😊 já dělala ještě jeden test a tam je stín taky, tak jsem zvědavá na zítra ráno 😊 byl by to pro mě zázrak, jelikož si troufám říct, že jsem za svůj život vyprodukovala opravdu jen pár vajíček, jedno mi tu běhá a druhý doufám že se zabydluje a i kdyby se rozhodlo odejít, je pro mě zázrak pravidelná ms a k tomu ovulace, fakt mazec na to že jsem to bez ha třeba rok nedostala... 😁
@klonkytka ja jsem si na tu svou druhou cacorku pockala taky pekne dlouho. Vidim to jako dneska. Snubak na ruce byl jeste horky a ja mela uzasnyho chlapa, praci a klidny zivot. Kazdou svou menstruaci jsem pomalu obrecela. Nic jsem nikdy nemerila ani nepocitala. Proste jsme se snazili na miminku. Po skororoce jsem se rozhodla, ze uz na to nemam a chci si alespon uzivat zivota. Zmenila dobre placenou praci na minimalni mzdu, misto vetsiho bytu jsme koupili auto a zadluzili se nakupem veci a motorkama. Jakoze pojedeme na motorkach po evrope. Plan byl jasny, jenze kdyz uz bylo vse nachystane, drzela jsem v ruce tehotensky test ktery byl pozitivní. A ted... Rikala jsem si, ze uz starnu a to třetí miminko by melo prijit co nejdriv. Prave mi konci materska, mela jsem nastoupit do prace, ale protoze jsem vedela, ze nam to s muzem neslo hned, rikala jsem si ze je to tak akorát stihnout neco odpracovat a nasetrit si alespoň do rezervy. Místo toho to prislo okamzite, cekaji me asi 3 mesice bez materske, bez prace, bez penez. Ani nejde rict ze je to v hlave ale kazde miminko si vzdy vybira "spravny" cas. Proto drzim pesti a budu doufat, ze priste uz tu budes veselejsi 🙂
@elzab vidíš tam něco???
@klonkytka tak ono je možná fakt lepší si to přiznat, než pěstovat falešné naděje 🙁 a třeba budeš příjemně překvapená 😊
@michaelapfeiferova no jasně, že vidím 😊
@elzab jsem z toho takova jeste nevyrovnana... Ale ja ho tam taky vidim. Vlastne ho vidim na vsech trech co jsem si delala. 😀 😀 takze ted se jen modlit aby neprisla MS. Nekdy je to jen biochemicke tehotenstvi co odejde s MS. Proto by se TT nemeli delat prilis brzy.
@michaelapfeiferova taky sem si říkala, třeba ještě si ten život mám užít a něco stihnout než dojde to miminko. Asi začnu zase cvičit a přemýšlím nad jógou. Mám chuť něco změnit...taky nevím co dovolená. Jezdíme v září a kdybych otěhotněla v červnu, tak bychom asi jeli v nejrizikovějším období. Kdo ví jak to bude...jestli se někdy dočkáme...😭 To zas bude trvat nejmíň týden než se vzpamatuju...a pak další kolo....
@michaelapfeiferova já už unorčatko nestihnu.... takhle je pořád dokola... děkuji... třeba to někdy vyjde, jestli na to budu mít sílu..
@klonkytka nojo, on je vlastně krátký unor. Ale neves hlavu.... Fakt. Nema to cenu, ta negativita proste tebou prorusta a neni to dobre. Vim jak se citis a vim ze to proste boli....vim ze jsi naatvana na vsechny mamy co jsou tehotne a nehteji a ty chces a nemuzes. Je to prirozene ale ne ztracene. A takova dovolená v CR taky neni preci na skodu 🙂... Jinak existuje nějaká joga, ktera pomaha i k poceti miminka. Uzivej si kazdy den, pecuj o sebe, zacni tu jogu a vic cist knizky.... Hlavne do sve hlavy nepoustej smutek. Drzim moc moc pesti 🙂
@michaelapfeiferova já? Já to prubnu zítra, uvidíme jestli tam něco bude, jsou fakt slaboučký, moc si to ještě nepřipouštím, copak ty u mě něco vidíš? Hodím ti sem ještě ten druhej... Pak jedu na víkend pryč, tak další až v pondělí
@elzab jako jo.... Vidim. Neni to hitparada ale mozna neco. Jeste jsem zapomnela, kdy ti ma prijit MS? A ovulace kdy cca probehla? U me pravdepodobne 18.5. Hod foto... A jsem zvedava zitra rano i na sebe... Jestli zesili nebo tak neco 🙂

Tak já dnes takle, ale na test jsem si netroufla... Dělali jste některá dnes?