X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@sudylichozrout Linda se mi libi 😊 vsak vymyslite i to klucici, jeste je cas 🙂
@sudylichozrout Máme Lindu a všichni nám výběr jména chválí. Dokonce se ukazuje i jako poměrně originální, naše doktorka říkala že v kartotéce ani žádnou nemá😊
Mě se sice nikdo neptal, ale jsem taky 24tt 🙂 jsrm rada ze se vam vsem tak krasne dari 🙂 my se moc tesili na holcicku, ja doufala ale nakonec to bude chlapec. Tak Adamek bude mit brasku 🙂 pro holcicku jsme meli vybrano nadherne jmeno Lea...no tak asi poridime jeste psa 😂 pro kluka jsme hledali strasne dlouho a mame vybrano Radim a Teodor...jenze Rada a Ada to se bude strasne plest a Teodor je zase takove netradicni a bojim se aby se mu deti potom neposmivaly 🤷🏼♀️ To je dilema...
Otěhotněla jsem koncem července, termín mám 7.4... Bude to holčička, asi Melanie 😊 až bude trochu klidu, tak napíšu 😊
@opeth take gratulace 🙂
Ahoj holky teď mi volali z gynekologie a po testu na těhotenskou cukrovku mě posílají do Podolí na diabetologii..jde o to ,že o odběru po dvou hodinách mi vyšla nějaká hodnota moc nízká,všude čtu,že když je problém,tak právě vycházejí hodnoty vysoké.Nemate někdo zkušenost co to může být?
@juliemichal no nekecej 🙂 jak se ti to povedlo říct si kašlu na to. Mě to prostě nejde ;( další inspirace a povzbuzení 🙂
@dendasubaristka no to bylo tím,že prostě manželská krize nebo jak to nazvat.po tom všem jsem chtěla mimi buď za pár měsíců anebo za pár let a ne teď a ejhle ono se to povedlo fakt neplánovaně 😀 😀
@juliemichal ty jo já to kolem sebe prostě slyším pořád. Lidé se snaží i několik let,pak to vypustí nebo se s tím smiri a najednou se povede. Mám kolem sebe tolik takových a i to tady čtu. Jen prostě ta hlava si dělá co chce no.
@dendasubaristka no přesně tak to s tou hlavou znám hah,o třetího jsme se snažili 4 roky,to byl fakt masakr :-O teď rok a půl mno a stejně ani nevyšli 2 IUI a když jsem se rozhodla,že mimi nebude tak prásk a je to tu 😀 😀 teda pokud to zase neodejde :-O
@juliemichal a po 4rech letech se povedlo taky až po vypnutí mozku? :D a měli jste nějakou diagnózu?
@dendasubaristka diagnosa,byla jsem alergická na jeho spermie 😀 😀 a jinak horší spermiogram.teď měl hodně špatný spermiogram v tom listopadu a v prosinci bral vitamínky na spermie a jak je vidět tam mu pomohli.a jinak u Matea nám pomohlo myslím šesté či osmé IUI.
@juliemichal a jaké bral vitamíny? 🙂 No mě poser :D zas diagnóza alergie na spermie, špatné spermie a hele najednou to jde. :D fakt vtipné tohle.
@dendasubaristka že jo? 😀 jako masakr haha v listopadu měl morfologii 0,5% což má mít myslím 40% abych mohla otěhotnět a otěhotnění přirozeně nehrozilo a ejhle bral vitamínky jeden měsíc a hned to vyšlo a ani jsme nechtěli 😀
no bral selen/zinek kupovala jsem v dr maxu a pak ještě vitamín E 😀
@juliemichal jako nevím no,tady na koníkovi se mnou asi nikdo skoro v tomhle nebude souhlasit,ale po tom co za celé 3 roky snažení vidím kolem sebe tolik lidí kteří jsou prý neplodní,mají nějaký problém a pak nakonec otěhotní přirozeně. Tak já osobně si myslím že ty centra ne že jsou blbost,ale prostě nevím jak to říct,ale pro mě jsou k ničemu. Těm kterým pomohli chápu že je budou prostě opěvovat,ale třeba by jim stačilo chvíli ještě počkat a povedlo by se i tak. Já těm centrum prostě nevěřím no. Ženská neplodná,chlap spatne spermie a nakonec otěhotní,tak co to je jako 🙂 prostě asi holt to tak má být a někomu to trvá déle 🙂
@dendasubaristka já s tebou náhodou souhlasím. Jsou prostě věci mezi nebem a zemí....ale to čekání je teda na hlavu
@dendasubaristka no tak to máš naprostou pravdu,dělají v centrech vše pro to aby měli peníze mno.sice u Matea mi pomohli,teda kdo ví jestli jsem neotěhotněla přirozeně?ale zase kdyby měl fakt špatné spermio jak měl podle nich,tak bych jen tak neotěhotněla a nepomohli by ani ty vitamínky... taky těm centrům moc nevěřím morfologie 0,5% neotěhotním jinak než pomocí IUI a stejně se to povedlo?jen jsem si řekla,že na to kašleme a mimi prostě nechci?divné mno
@fafetka ahoj 🙂 tak to jsem ráda že nejsem sama. Tady se to totiž moc říkat nemůže :D tu napíšeš něco takového a většinou je člověk ukamenovany. Všichni tomu prostě věří,proto jsem nečekala že se najde někdo kdo to má taky tak 🙂 a vy se snažíte? Nebo jste se snažily dlouho?
@juliemichal právě no. Myslím si že třeba stačí kdyz tomu člověk když už to trvá dýl pomůže třeba nejakyma doplnkama a hlavně tou pohodou a neřešenim. Viděla jsem na skupince s grafama že si dokonce podle nich i myslela že nemáš ovulaci :D a vidíš. Jako mě třeba nejvíce štve jak nás furt všichni nutí do těch center. Gyndarka taky furt do mě hustí. A nedokáže pochopit že to chci prostě přirozeně,tak jak to má být. Sice ano myslím na to někdy víc někdy míň,ale pořád věřím že to pujde 🙂 tento měsíc si chci akorát koupit fertipronu a měřit bazalku víc měsícu jen ať prostě vím jak to moje tělo funguje. Taky popravdě ten sex nemáme úplně pravidelný jsou dny kdy máme třeba 3x týdne pak je týden kdy není vůbec nebo jen jednou,může to být i jen v tom trefit se. V dnešní době si ani neumím představit že bych to měla fakt každý den :D to tak max na dovolené.
@dendasubaristka já mám tři děti v podstatě na první dobrou. Teď se snažíme druhým rokem skoro. Minulý rok jsem otěhotněla ale ZT a revize ve 12tt v červnu, pak SP teď v prosinci v 7tt...no tak pokračujeme. Jednou to musí prostě vyjít.
@fafetka no tak to určitě vyjde když už máš děti 🙂 asi to teď prostě s nějakého důvodu nejde. Něco vás čeká. Já si třeba říkám že to tak má být protože jsme dostali teprve teď až Městský byt,manžel teď bude měnit práci a mě se teď začíná hodně dařit v práci a konečně můžu i něco našetřit.
@juliemichal Gratulujem k // 🙂 Opäť si ma utvrdila v tom,že sa zadarí keď s tým človek najmenej počíta.
Ahojte baby. U nás nič nové . Na začiatku ledna sme boli na iui,ale neúspešne. Akurát začínam nový cyklus a chodím na všelijaké vyšetrenia,kôli vysokému prolaktínu. Na unor som si objednala víkendový kurz hormonálnej jógy,tak dúfam,že aj vďaka nej príde hlava na nové myšlienky a časom sa zadarí. Kúpila som si tiež vitamíny Fertility blend a pyridoxin ,ktorý by mali znižovať prolaktín. Uvidíme ,čo z toho bude. Verím tomu,že sa nám to tento rok skôr či neskôr podarí 🙂
@fafetka Ja som na ten kurz narazila náhodou a termín majú zatiaľ len na unor,tak som si povedala,že to vyskúšam. Čítala som na nete veľa recenzií a skúsenosti a dievčatá si to veľmi chválili. Nie len kôli otehotnením,ale hlavne kôli celkovej psychickej pohode. Tak to si myslím,že je veľmi dôležité. Chodila som na jógu už dávnejšie,ale potom presunuli čas a mne to nevyhovovalo a ako to býva ,nejak som to vypustila. Tak toto bude nový začiatok. Určite podám po kurze info 🙂

@leymea Zatím máme Linda a Dorotka. A tam řešíme, zda "Dorota", nebo "Dorothea". Asi ale nakonec vyhraje Linda. No a u kluka fakt vůbec netušíme. 😀