icon

X DPO - to čekání je šílený

elzab
28. kvě 2019

Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊

misak48
2. čer 2019

@elzab já mám pořád naději, že to minulý týden třeba vážně byla ovulace 🙂 pokud jo, tak bych byla 7 DPO, takže vyčkávám a držím vám všem palce 🙂

elzab
autor
2. čer 2019

Všem držím palce a kdyby to nevyšlo, sejdeme se tu za měsíc 😊 od kud jste? 🙂

sudylichozrout
2. čer 2019

@elzab tak jsem to nevxdrzela a testovala. Mam tam pididucha a asi me jebne 😀

elzab
autor
2. čer 2019

@sudylichozrout foto, uka 😁

sudylichozrout
2. čer 2019

@elzab Neni to z ranni, na fotce je videt mene. Takhle to vxpada temer negativne, ale v realu byl videt zretelneji. Dnes ci zitra by mela dorazit ms, ale vypada to, ze ne. Lf mam 9-10 dnu.

elzab
autor
2. čer 2019

@sudylichozrout no tak doufám, že ráno se můžeme těšit na pořádnou čárku? 🙂

sudylichozrout
2. čer 2019

@elzab a vidis tam neco?

michaelapfeiferova
2. čer 2019

@sudylichozrout musela bych byt slepa abych tam něco nevidela 😃 gratuluji 🙂 tak to vypada že jsme v tom zatím jen my dve 😃
Tak EDIT: videt tam nic neni, me to z te male fotecky na mobilu prislo zretelne ale po rozkliknuti uz nic.... Jsem teda napnuta na zitra 🙂

@elzab jsem ze severních Čech kousek od Mostu a ty?

sudylichozrout
2. čer 2019

@michaelapfeiferova ted jsem koukala jeste na zaschly, videt je to porad... Jj, jak je slaby, tak na monitoru uz videt neni. Ale z mobilu, kdyz je fotka mensi, to videt je.

misak48
2. čer 2019

@sudylichozrout já tam teda malého dusika vidím 🙂 já si to teda neumím moc představit (zatím mám jen jedno 4mesicni), ale s malinkým to bude určitě náročné, ale až trochu poporostou, tak zase bude super, že budou všichni tři parťáci ne? Jakože i nejstarší s nejmladším... Ty necelé 4 roky mi přijdou jako poslední fajn věkový rozdil, aby si ještě vyhráli... Co mam v okolí děti, které jsou o 5 a víc let od sebe, tak nejsou parťáci ani jedni...

sudylichozrout
2. čer 2019

@misak48 dik, ja ho tam taky prave vidim. No, ja si to prave take vubec neumim predstavit, proto jsem z toho trochu presla mrazem 😀 Ale na druhou stranu, mas prave recht, proto jsme chteli ty deti s co nejmensim, ale zaroven uz snesitelnym rozdilem. Jen jsem necekala, ze to bude uplne hned, no...

elzab
autor
2. čer 2019

@sudylichozrout chvíli jsem hledala, utřela telefon, ale jo vidím 😊 držím palce ať vydrží 😊
@michaelapfeiferova já jsem z Budějovic 😊

sudylichozrout
2. čer 2019

@elzab diky. Zitra rano dam vedet, jak to se mnou vypada. Na ms se zatim asi nic nechysta.

sudylichozrout
3. čer 2019

Čau, holky, tak se mnou je to podivné. Ráno jsem dostala menstruaci (s lehkým zpožděním), ale na testu je duch pořád a řekla bych, že je maličko silnější. Vyskočil ihned, ale na fotce je to zase takové čudné. Nevím, no. Jsem z toho jelen.

elzab
autor
3. čer 2019

@sudylichozrout hm... Vidím... Zajímavý 🤷🏻‍♀️ hele a nemůžou to být rysky, jako byly u mě, nejspíš? Já dělala včera odpoledne a taky jsem viděla od začátku tu rysku a jak výrazně...

Každopádně já sebe taky nechápu, 15 dpo, teplota se vratila na 37, po ms ani památky a test opět bílý...

michaelapfeiferova
3. čer 2019

@sudylichozrout vidim ji tam lepe jak vcera a rekla bych ale, ze rysky byvaji takove tenci. Tohle mi přijde jako regulerni carka. Jak moc krvacis?
@elzab u tebe zadna MS? To je taky zvláštní. Děláš ten samý druh testu nebo i jiny?

sudylichozrout
3. čer 2019

@elzab rysky byvaji uplne tenoucke, tohle je normos carka, proto me to tak mate. Zkusim odpoledne koupit jiny test. Zajdi si na krev, at vis. To je nejpresnejsi.

sudylichozrout
3. čer 2019

@michaelapfeiferova Helejt, to je taky divny. Zatim slaba. Je to budto spineni, nebo takova svetloucka krev, zadna tmave ruda, zadne kousky.

elzab
autor
3. čer 2019

Já mám takový rysky na většině testech, dělám pepka a mama testy... Všude šedej tak milimetrovej stín, jako na té první fotce co jsem dávala... Na krev nejdu, jsem líná 😁😁 a ještě je čas, myslím, že to dostanu... Do 3 dnů. 😁 Všude se uvádí že těhotenství je potvrzené až po 18 dnech zvýšených teplot, já jsem 15 den. A je možný že mám zvýšenou teplotu z nemoci, začalo mě bolet v krku i když normální teplota jen 36,00 🤷🏻‍♀️😁 je to záhada to moje tělo, asi bych podle něj učebnici nepsala 😂

sudylichozrout
3. čer 2019

Tak jsem pred chvilkou delala i mamatest. Taky docela vyrazny duch. Tak to jsem teda zvedava. Dnes jsem 11 DPO, takze na duchy je narok, mela jsem ro tak vzdy. Mam krarkou LF, takze pri zpozdeni ducharim.

elzab
autor
3. čer 2019

@sudylichozrout držím palce 😊

michaelapfeiferova
3. čer 2019

@elzab je uzasny, jak se v tom svym tele vyznate (je vas vic) .... Ja se po druhem porodu (vlastne teprv loni v zime) zmohla na nainstalovani menstruacniho kalendare, abych teda alespon vedela kdy zacina a kdy konci. Ale myslim si, ze pokud je v nejake casti k poceti zadrhel, je tahle znalost nezbytnost. Doufam, ze te tvuj klid a ta vedomost dovede az tam, kde bude tve male spokojene miminko.

michaelapfeiferova
3. čer 2019

@sudylichozrout uz jsi to nekomu rikala?

sudylichozrout
3. čer 2019

@michaelapfeiferova cauky, jeste ne. Jen kamosce, ale z rodiny nikomu. Menstruace porad strasne slaba. A na testu z odpoledni moci tohle. V realu je to silnejsi. Ja se fakt picnu, co se to xakru deje?

somalicats
3. čer 2019

@sudylichozrout Tak uvidis, mozne jsou obe varianty - je to prosperujici tehotenstvi a krvaceni prejde, nebo to neprosperuje... Kazdopadne drzim palce.

sudylichozrout
3. čer 2019

@somalicats No, pockam tak tyden a objednam se asi k doktorce. Ted by stejne prd videla. Zitra zase zkusim test.

somalicats
3. čer 2019

@sudylichozrout Jj, ted tam stejne nic neuvidi. Ja jdu poprve az pristi pondeli, nemam zadne potize, tak jsem to nechala byt az na dobu, kdy uz by melo byt poradne neco videt.

mom140
3. čer 2019

Ahoj ženy, tak já čekám zítra MS a jelikož jsme v sobotu byli ma svatbě ráno jsem si ze zvědavosti udělala test. První bylo bílo,ale tak do 3min slabý duch. Dnes taktéž.. Tak jsem zvědavá, ale zároveň mám strach.. u první dcery jsem zjistila ze jsem těhotná až 11+0tt a to čárka nabehla hned... tak hodne stesti vam vsem v testováni

elzab
autor
3. čer 2019

@michaelapfeiferova právě, že své tělo vůbec neznám 😂😂 mám jen najetou teorii 😂😂 tohle je první cyklus, kdy měřím 😁
@sudylichozrout tak uvidíš ráno... Ale to čekání co?... 😁

donika
3. čer 2019

AHoj holky. 🙂 všem kdo čekáte, moc držím pěsti, ať brzy vykouknou vytoužené //. 😉 Na mě vykoukly minulý týden, jsem šťastná jako blecha. 😍 Ve čtvrtek jdu k dr, tak doufám, že mimi bude tak kde má a vše bude v pořádku. 😅 Teda .. žádný doufání... BUDE! a hotovo. 😝❤

Strana