X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@leymea Ahoja, dik moc, uvidime, no. Rano napisu 🙂
@misak48 taky drzim pesti :-*
@sudylichozrout Já si myslim ze z toho nic nebude,podle mě biochemicke tehotenstvi....
@donika ahoj, na me vykoulli take minuly tyden ale byla jsem pred MS. Tu jsem zatim nedostala (mela prijit v neděli) ale objednavat se budu teprve. Pocitam ze k mudr. pujdu az tak za mesic. Ja byla u dcery celkem brzy a dost me vynervovalo ze nebylo videt srdíčko (ona ta mudr byla krava uz u ni nastesti nejsem) a dost me strasila ze to na tehotenstvi nevidi a max na zamlkle a kdesi cosi. Takze ted uz radeji v klidu a jistote aby bylo vse videt 🙂
@kuttu cau, ja si to taky myslim. Uz jsem se rozkrvacela, ale ducharim porad. Je to divny.
@michaelapfeiferova Ahojky.. 🙂 To moc gratuluju, tak hlavně, ať je taky vše jak má! No, já k té dr jsem vlastně objednaná už delší dobu, šla jsem tam začít řešit, jestli jsem ok pro těhotenství, protože jsme se začali snažit o naše třeťáko.. :-P no a ono .. minulej týden najdu //. 😍 Volala jsem sestřičce, jestli není moc brzo a nemám dorazit později, ale ona, že ať dojdu. No, tak dojdu. 😉 Vím, že srdíčko ještě nebude... tak snad nebudu plašit. Má dr je super, takže se tam i těším. Jak malá. :-P
@sudylichozrout tak mozna opravdu biochemicke ☹
@donika jeee tak vitej v klubu mama trech deti. Taky cekam 3. miminko. Dneska jsem volala teda k doktorovi a jsem objednana na 28.6 🙂
@leymea vypada to tak. Zitra jdu na krev. Jsem domluvena s dr.
Holky začínám být celkem zmatená, nechápu to, dnes 16 dpo, na testu pouze slabý duchové, opakující se stále dokola, od včera mírná nevolnost, čípek ani teolota nevypadá, že by se chystali na MS... Přemýšlím o cystě, nebo biochemickém, fakt nevím. Nebo jsem vzácný případ, kterému se hcg nevyplavuje do moči...
@sudylichozrout při ms bývají maličko zvýšené hodnoty hcg, tak je možné, že proto tam máš ducha. Já to mívala taky někdy, když jsem se snažila o mimčo a testovala jako divá..
@elzab neblbni, i kdyby to byla cysta tak mudr by si mela jit. Pomuze ti to i do budoucna. Jsem z tebe nervozni 😀 ty jsi fakticky pripad o kterem by ucebnice byt psany nemohli - max jako anomalie.
@ajronka Ahojky, diky za info, vim to, ale nikdy jsem to tak nemela. Dnes jsem. 3. den cyklu a test uz negativni. Slo asi skutecne o biochemicke tehotenstvi. My se o mimi nejak extra nesnazime, mame dve minideti rok a tri ctvrte od sebe. Tretatko jo, ale nechavame tomu volny prubeh. Testovala jsem, protoze jsem mela den zpozdeni.
@sudylichozrout takze nic? Ooooooo tak to me mrzi. Samozrejme respektuju ze to beres sportovne ale me odpadl dalsi partak do unorovek 😀
Tak hurá hlásím MS. 😁 😁 Duch odešel do věcných lovišť, teplota klesla a konečně jsem začala krvácet 😊 dlooouhý 40 denní cyklus ukončen a jedeme na novo 😊 a když budu opět teoretizovat, tak za 3 týdny budeme nejspíše u moře, tak bude další pokus tam. Aspoň vím, že vše funguje a hlásím se k biochemickému těhu 😊
@sudylichozrout tak držím palce do příště, i když to nehrotíte, bylo by to přece fajn 🙂
Takže z tohoto kola jen jeden úspěch a dvě biochemický? Tak kdo jde se mnou do dalšího kola? 🙂
@ holky, drzim pesti at se hned zadari. Kdyztak na FB udelam skupinu maminky Leden/unor/brezen 2020 😀 takhle se tam budem urco vejit vsechny :-*
@michaelapfeiferova 😁😁 a kdyžtak přidáš duben, květen atd že.... 😁 Nebylo by lepší založit skupinku DĚTI ROKU 2020?? 😂😂
@elzab jojo 🙂 Jedeme!
@michaelapfeiferova Ja nemam FB, takze se bohuzel nepripojim...
@misak48 tak se ráno pochlub 😊
@sudylichozrout tak jsem zvědavá, jestli na tom budeme tak nějak stejně... Myslím ovulace atd... Jestli nějakou budu mít tedy... 😁 😂
@elzab tak test je sněhobílý 🙂 i když... Já mám pocit, že tam slaboulinkeho ducha vidím... Ale myslím, že je to spíš mé zbožné přání než realita 😀 ještě udělám pro jistotu jeden za pár dní, ale asi myšlenku na otěhotnění při plném kojení odsouván hluboko dozadu a budu si užívat toho jednoho broučka, co už mám 🙂
@elzab hehe 🙂 My to nejak asi nebudemme hrotit. Ja jsem z te druhe carky byla spis vydesena nez stastna... Manzel byl uplne ok, vypadalo to, ze ho ta informace o pozitivnim testu potesila a zaroven krvaceni ale nijak nerozhodilo. Oba jsme se shodli na tom, ze to dal nechame plynout. Rikali jsme si, ze uz slysime ty nase rodice, jak nam rikaji, ze jsme se uplne zblaznili, kdyby to ted byvalo vyslo 😀 Plodne dny ocekavam mezi 20-30 DC, uvidim, jestli se mi cyklus bude dale zkracovat. Mela jsem ho po porodu o 10 dnu prodlouzeny a ted ten minuly uz se lehce zkratil smerem k normalu. No a kdyz se nam do toho obdobi vejde i milovani, bude to jen fajn 🙂 S dvema pidatama to neni uplne jednoduche 😀
Tak co holky? jak jste na tom? 🙂

@sudylichozrout nakoukla jsem sem a co nevidim 😀 mas to teda zajimavy. Duchy tam taky vidim, ale ta MS me mate. Mozna to fakt bude jen kratke spineni. Jsem zvedava na zitrejsi test. Drzim palce 😉
Vsem tady drzim palce 🍀