X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@sudylichozrout tak super, vypadá to na další úspěch z naší diskuze 😊 zatím potichu, ale gratuluji 😊
@elzab jojo, tentokrat mi prijde, ze by to mohlo klapnout. Citim se vyrovnana, tehotna, nebojim se niceho. Nestresuju, tak nejak to kolem me plyne. Takze tomu verim. I proto, ze ta carka je fakt silna na 10 dpo. To jsem vzdy mela jen pididousky. Nevim, cim to, asi se cely proces cesty embrya udal rychleji.
@sudylichozrout moc moc ti to přeji a držím palce 😊 budeš ještě testovat? 🙂
@elzab ja vlastne ani nevim 🙂 Jeste nedavno bych ti rekla, ze ne, protoze nejsem testovaci maniak. Ale zjistuju, ze jste me tady na tom Koni docela slusne nakazily 😀 Je to hezke, sledovat tu carku, jak sili, jak se embryu v brise dari. Takze asi jeste nejaky test udelam 🙂
@sudylichozrout moc gratuluju 😉
@elzab budu ti taky moc drzet palce 🙂
@daasha1 Diky, Daso, diky moc 🙂
Jestli to klapne, tak to bude masakr. Jedna dcera cerven 2016, druha duben 2018 a tretatko brezen 2020 😃
Ahoj holky tak já sem z toho jelen normálně,na testu facelle z Rossmann se mi zdá že vidím ducha,nebo rysku nebo už nevím ani co vidím, digitální mi ukázalo mínus.natestovala sem se toho už dost ale s digitálním nemám zkušenosti,dá se na něj spolehnout?
@sudylichozrout Tak to vás obdivuju. Syn je květen 2017 a teprve teď jsme se odhodlali k druhému mimču, takže když to vyjde, budou od sebe cca 3 roky. Menší rozdíl bych nedala, natož mít 3 děti po 2 letech 😵
@sudylichozrout taky mam dceru původně planovanou v cervnu 2016 (tp26. 6.) ale donosila jsem ji az do 2.cervence 🙂
@michaelapfeiferova hehe, nase je prave 26. cervna 🙂 Ale mela byt 21. cervna, take jsem chvili prenasela.
@sudylichozrout ahoj, moc gratuluji, že to vyšlo 🙂. Já měla 10 DPO taky takovou čárku na testu a pak už jen sílila 🙂
@ajronka Diky moc 🙂 Mam hroznou chut to vyrvat do celeho sveta, ale zatim nemuzu, tak to tady sdilim takhle s vami, jo? Rano jsem volala jen mame, ze kdyz bracha nic, tak alespon my jsme ji vyrobili treti vnouce 😀 Jako bude to hardcore, tri deti v takhle malych odstupech. Rikam si, ze jsme asi docela strelci 😀
@sudylichozrout aspoň budete mít veselo doma 😀
@ajronka No to asi budeme 🙂)
@sudylichozrout Moc gratuluju !!!❤️Ja jsem dneska 16 DPO a dneska by mela prijit mens nebo mozna zitra.Zatim nic,vcera sileny krece do bricha jako pri mens,ale nic neprislo.Predtim x priznaku.Ale vcera (15DPO) rano test a bilo ☹ Nevim,tak bud to dostanu o nejaky den opozdene nebo to nechapu.Nektere holky rikaly,ze na testu mely neco az x dni po tom,co to mely dostat a nedostaly.Tak doufam,ze to bude muj pripad.No maximalne to dostanu,ale potom nechapu tech x priznaku celych skoro uz 14 dni😏
@peta19888 Dekuju moc a take drzim palce 🙂
@sudylichozrout tak to je skvělá zpráva 🙂 přeji ať je všechno v naprosté pohodě a těhotenství si napříč všemu užiješ na 100% 🙂 asi to snadné nebude ale o to krásnější že budeš mit děti takto blízko od sebe a ony si spolu užijí dětství <3
@michaelapfeiferova dekuju moc. Ted nad tim akorat premyslim 🙂 Snadne to nebude, ale nastesti ta nejstarsi uz jde od zari do skolky, takze bude trochu vic prostoru. Nicmene se asi uz nikdy nezastavim 🙂
@sudylichozrout parádní testy 😊 jen piš, znám to, když bys to nejraději každému řekla, ale vlastně ještě nechceš 😁 my s tebou tu radost sídlíme a rádi 😊 jsme tu jedna pro druhou 😊 aspoň já to tak vnímám 😊😘❤️
@elzab tsk jsem se dnes vratila z vikendu a vecer udelala jeste jeden 😃 Uz mam den az dva zpozdeni, dnes jsem 12 DPO. Fakt se strasne podivuju nad tou intenzitou carky. Vzdy (3x) jsem mela 12 DPO takovyho pididusika. Ovulace driv byt nemohla, ta bolest, kterou mi provazi, je neprehlednutelna. Plus dalsi priznaky. Tak muselo dojit k tomu uvrtani hrozne brzy, nebo ja nevim 🙂
@sudylichozrout nebo dvojčata 😀❤️
@ajronka No, to by me asi trefilo 😀
@sudylichozrout to jsou minimálně dvojky, to je jasný 😂😂

@michaelapfeiferova take dekuju moc 🙂 Uvidime, jak to bude dal. Snad dobre 🙂