Z testu vznikl duch. Jsem těhotná?
Ahoj dělala jsem si test kolem 3 hodiny vyšel takto ale asi po hodině my z něho vznikl duch jde vidět ale nechápu proc to mizí myslíte že bych mohla být těhotná? Děkuji za odpovědi
@lilii00 čárka tam je, ale na 14ti denni zpoždění slabá, nechci strašit, ale zašla bych na gynekologii, aby raději koukl, zda to není mimoděložní ☹ asi neni, ale pro jistotu
Já jsem měla dálnice po 14 dnech a bylo to mimoděložní takže to o barvě moc nebude
A hned po vynechání jsi test zkoušela?
Nebo je tohle poprvé co se ti něco na testu ukázalo ?
@luciebelohradska31 nemusí být, ale často u mimoděložního testy nesílí 🙂 samozřejmě to neplatí vždy 🙂
Dělala jsem si testy a byli negativní a až teď pozitivní tak nevím vůbec co si myslet
Mne se objevily dve //, az po trech tydnech zpozdeni. Po 14 dnech jsem mela jeste negativni. 👍
@lilii00 a vis kdy byla ovulace?
@veronikacv takže myslíte že by to mohlo být těhotenství? 😕
@lachtanice86 nevím právě 😕
Ještě zítra ráno si udělám další test tak uvidíme 😕
@lilii00 je to samozrejme mozne 🙂 podle reakce hadam, ze to neni uplne planovane.
Udelejte test rano a podle toho bych volala na gyndu na prohlidku. 🙂
@veronikacv miminko bych už chtěla i manžel ale nějak se nám nedaří snad se zadařilo ale moc tomu nechci věřit 😞ale dekuju moc za odpovědi..
@lilii00 jo tak. Tak to drzim palce. 👍👍
Tak holky vyšel mi duch 😞.. Vůbec nevím co teď mám si jet koupit nějaký ještě jiný test co myslíte?

@lilii00 Fotku? 🙂 Jak test uschne, trochu vybledne, proto se má brát výsledek v limitu.