Za jak dlouho jste otěhotněly po laparoskopii?

copakova22
3. zář 2017

Ahoj holky nebo maminky😊😊 chtěla bych se zeptat jestli jste některá s tím prošla..za jak dlouho jste otěhotněly po laparoskopii ...moc mě to zajímá díky

trochustesti
3. zář 2017

Ahoj jsi už po zákroku ?

trochustesti
3. zář 2017

@copakova22 ahoj, ty jsi po takovém zakroku nebo te čeká ?

copakova22
autor
3. zář 2017

Já už jsem po něm 6 týdnu dělaly mi laparoskopii cysty tu mi odstranily a histeroskopii 😊😊a ty

trochustesti
3. zář 2017

No me to teprve čeká. Co ti zjistili ? Ta histeroskopie je co ?

copakova22
autor
3. zář 2017

Mě nezjistily při té operaci nic odstraňovaly mi akorát z pravého vaječníku cystu kvůli toho mě na to doktor poslal protože ta cysta mi dělala problémy měla jsme půl roku nepravidelnou ms a přesto jsem nemohla otěhotnět a ta histeroskopie to mi kontrolovali dělohu a posouvali sliznici protože jsem ji měla vys než má být ale jinak vše prý je v pořádku jak má být 😂a tebe tam posílají s jakým problémem

trochustesti
3. zář 2017

@copakova22 ja jsem po 3 zt. Tak se hledá příčina.

trochustesti
3. zář 2017

@copakova22 a tu histeo. ti delali jak ?

trochustesti
3. zář 2017

@trochustesti je to kontrastní látka ?
Bavime se obtom jeste s jednou slečnou na zamlkla těhotenství...

lucyr1994
3. zář 2017

Po laparce jsem otehotnela hned dalsi mesic 🙂

trochustesti
3. zář 2017

@lucyr1994 a měla jsi nějaký nalez ?

lucyr1994
3. zář 2017

@trochustesti nastesti ne. Jen mi to tam cele pročístili, proplachli a hned se povedlo. Nalez srm mela letos sla sem na hysteroskopii ale treti zatim neplanujem :D

copakova22
autor
3. zář 2017

@trochustesti no ta hysteroskopie je že ti zavedou přes čípek takovou trubičku přes ni pustí roztok a vše se skouma hysteroskopie ve vnitr kontrolujou podle toho co máš tak ti třeba odebírají tkáň se sliznice atd.. nedokážu to popsat 😁😁můžeš si ó tom aji přečíst na webu a mě ju dělaly v celkové narkóze zároveň i stou laparkou

copakova22
autor
3. zář 2017

@lucyr1994 tak to rychle 😁😁no kdyby to tak aji mě vyšlo vrtá mi to hlavou jsem po laparce už 6 týdnu a pořád jsem nedostala ms ..nevím jestli můžu být tak rychle tehu když nepřišla este ani jedna ms ..no s manželem jsme se na to vrhly hned 6 dní po operaci 😉 a svoji ms jsem měla naposled týden před operací ..takže podle mě jsem ji už měla mít

jullli
3. zář 2017

Po zakroku treti cyklus ;) nyni uz 32tt

copakova22
autor
3. zář 2017

@jullli jeee😊😊tak to gratuluji a za jak dlouho jsi dostala první ms

copakova22
autor
3. zář 2017

@jullli myslím po té laparce

jullli
3. zář 2017

@copakova22 na laparoakopii jsem sla pred ms ms dorazila 11dnu po laparoskopii.

Kazdopadne by jsi mela merit teplotu nebo delat ovulacni testy ;) a nespolehat se jen tak.

copakova22
autor
3. zář 2017

Já sem ji taky měla týden před operaci ale teď už je od operace 6 týdnu a pořád nic

copakova22
autor
5. zář 2017

@lucyr1994 dneska jsem si dělala test a vysel jasne pozitivní ale jedna vec mi vrtá hlavou mužu si to normálně nechat to mimi neboli udržím to nemá na to vliv ta laparka a hystero

jullli
5. zář 2017

@copakova22 no super!!
Jasne ze nechas nicemu to nevadi ;)
Opatruj se

lucyr1994
5. zář 2017

@copakova22 urcite to na miminko nema vliv neboj se a uzivej si ze se povedlo 🙂 moc gratuluji 🙂

copakova22
autor
6. zář 2017

@lucyr1994 děkuji moccc
@jullli děkuji mocc

saja13
12. lis 2018

@lucyr1994 takže dodržování 6ti neděli nebylo? 😹

zebrazlesa
21. čer 2021

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli nema některá zkušenost s moji diagnózou?Jsem treti tyden po laparoskopii, hysteroskopii odstranovali mi levý vejcovod .Byl neprůchozí a mela jsem i srusty. Ted jsem nebo bych mela byt v poradku krom toho ze mam nízkou hladinu hormonální a jsem pozitivni na partnerova sperma tak me v uvozovkách tlačí na 2 IVF první se nezdarilo (špatná klinika)Prechod do Genetu v Praze. Jenže já preferuji insiminaci ...Jde s touto diagnózou pocit miminko i normalne přirozeně nebo se tomu nevyhnu....Dekuji za všechny rady nebo zkusenosti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru