Zadařilo se?
Holky vydite ducha nebo mam vidiny? Zitra ma prijit ms

@kopretina82 děkuji
@veronikapigi taky vidim 🙂
Akorat mi boli na leve strane je to normální nevite?
je tam 😉
@veronikapigi ja myslim ze jo me taky bolelo a pichalo uvidis testni za dva dny to bude silnejsi 🙂
je tam, držím palce, ať sílí
@svlocka me prave nikdy na leve strane pred ms nebolelo tak se mi to zdalo divne.. A jejej je tam carecka! Doufám, ze bude jen a jen silit!
je tam 😉 gratuluji sa přeji ať sílí
@veronikapigi vidím,jen Mamatesty jsou proslavené svými falešnými duchy,tak snad to není tvůj případ.Držím pěsti
@ronyx jojo slyšela jsem.. Ja nikdy falesny nemela tak doufam, ze to neni mij pripad
slabě ale vidím, držím palce aby sílila 🙂
taky mě pořád někde píchalo a bolelo, to je normální 🙂
Slabou vidím;)
jo jo, sílí, pěkná tichounce gratuluji
@veronikapigi pěkně sílí... gratuluji 🙂 Četla jsem, že těhu testy by se měly dělat ob den, až se zdvojnásobí hladina hCG, tím je pak rozdíl v čárkách viditelnější. Jinak klidně můžeš každý den 🙂 Který den cyklu jsi ?
@radiz dekuji.. Porad boli podbřišek ale dnes uz je to lepsi.. Jsem 24 den cyklu proto jeste neni tak silna si myslim teprve minuly týden bylo uhnizdeni podle bolesti.. Alle včera mela prijit ms a neprisla, tak uz snad nepřijde.. Ovulka byla 23.2.podle ovu testu
jen atˇsílí 🙂 Já jsem zatím čekatelka... Ovu byla 1.3. tak uvidíme... který den jsi měla uhnízdˇování, měla jsi bolesti břicha nebo podbříšku ?
@veronikapigi jen atˇsílí 🙂 Já jsem zatím čekatelka... Ovu byla 1.3. tak uvidíme... který den jsi měla uhnízdˇování 7 nebo 8 DC a měla jsi bolesti břicha nebo podbříšku ?
@radiz tak at se zadatu drzim palecky.. Minulý týden ve středu me hrozne bolelo na leve strane v podbrisku a to me nikdy nebolelo, tak mi to prislo divný ani jsem moc nespala, od čtvrtka do ted mam vysokou teplotu nedalo mi to a v patek jsem si udelala testik a hele carka tam.. Ve středu zajdu na gyndu jsem zvedava co mi rekne nebo jestli uz bude neco videt
@radiz ta středa byla 9DPO jak me bolelo v podbřišku určitě uhnizdeni
@veronikapigi děkuji... k dr. určitě pro klid zajdi... objedná si tě určitě na další termín a vezme krev na množství hCG... Moje dr. mi říkala, že v případě těhu stačí přijít na další vyšetření v 6 tt...jinak držím palečky, ať vše vychází jak má a miminku se daří 🙂
@veronikapigi jj uhnízdění bývá tak od 7 DC... to určitě bylo ten 9 DC... a bolest byla jaká... píchavá nebo tlak v podbříšku ?
@radiz pro klid urcite zajdu at vim na cem jsem a jestli je vse v pořádku.. Bolest takova pichava i tlak v noci jsem nemohla spat z utery na stredu a pak mě cely den bolelo na te leve strane.
Jejda, tak ať je to v pořádku, zajdi si, snad to nic nebude.
Ahoj holky jsem 10DPO ale nejak na sobe nepozoruji priznaky sem tam me zaboli prsa a pichne v podbrisku spise vajecniky spinila jsem tak od 4az do 8DPO a ted ten bily kremovy,tak nevim je zpatne nemit priznaky?ani nevim kdy mi prisly priznaky predtim:(jsem po bio.tehu :(diky za nazory test je jeste zbytecne asi kupovat.
@svlocka zkus testik a uvidis.. Ja mam porad ten bílý hlen ale takovy mlecny vd středu jdu na gyndu
@veronikapigi ahoj zkousela jsi ten digitalni test?
@svlocka ahoj, jojo zkousela vysel takhle.. Zitra jdu k doktoru

Já vidím 😉 Držím palečky 😵