icon

Zadařilo se?

veronikapigi
6. bře 2015

Holky vydite ducha nebo mam vidiny? Zitra ma prijit ms

Zadařilo se?
Strana
z4
svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi ted jsem si merila normalni telesnou tep.mam 37,6.tak nevim ms jeste nikde prsa boli uz vice i jak se dotknu.

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka to je dost.. Myslím, ze tehu budeš ale kdo vi.. Testik nemas?

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi jak si tak vzpomenu tak i minuly tyden jsem mela kolem 37-37,1. Ale nejak me to neupoutalo az ted co mam ty zvysene,tak nevim ne testik bouzel nemam.:(nevim jestli si ho koupit bt se taky drzi na 37,6 no divne ze by to byli i priznaky?tys mela taky zvysene jen tak?

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka tak to jo.. Ja to prave taky mela jen tak zvýšené predtim jsem to nikdy nemela.. Navic mi i bylo divne zkusila testik a tam slaba carka

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi asi jeste pockam do zitra pokud vydrzim 🙂jestli neprijde tak si kupim ten testik a uvidime,jo ja taky ne az ted.

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka tak uvidis.. Preju at neprijde jestli si to tak prejes

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi no po jednom nevydarenem :(jo preji 🙂

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka tak to mi je lito.. Taky mam porad ted strach, ze se neco stane

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi neboj bude to v poradku asi si koupim ten test 🙂

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka doufam.. Kup a pak dej hned vedet ju

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi takze testik nic neukazal tak asi nic:(

misimisi
12. bře 2015

@svlocka To mě moc mrzí ☹ první čárečky jsem měla cca 12 a 14 DPO, byly ještě hodně slaboučké...

svlocka
13. bře 2015

@misimisi stale cekam ze dorazi rano jsem myslela ze uz prisla bolelo me bricho tak divne ale jen spineni a picholo me na prave strane,asi se to rozmysli 🙂

veronikapigi
autor
13. bře 2015

@svlocka Tak to me mrzi treba to vyjde priste..a kdy ti mela prijit ms?

svlocka
13. bře 2015

@veronikapigi prave ze vcera rano jsem myslela ze dorazi a nic spineni jak jsem vylezla z postele tak me dost pichalo na prave strane,tak nevim asi me napina,bud dojde nebo ne,a zavrtalo se ten test jsem delala vecer.a nic.ale prsa boli tep.jsem jeste nemerila.

veronikapigi
autor
13. bře 2015

@svlocka treba se ti teprve uhnizduje kdo vi

svlocka
13. bře 2015

@veronikapigi kdo vi 🙂

svlocka
13. bře 2015

@veronikapigi citim pichani a bt je 37,5 asi to nic neznamena ale pokud ma ms prijd tak ma byt nizka tak nevim pokud se uhnizduje tak nevim kdy mam zopakovat test

veronikapigi
autor
13. bře 2015

@svlocka no bt ja nemerim ale co vim, ze pokud jsi tehu, tak by se mela drzet vyssi dele jak dva tydny.. A jakou mas telesnou teplotu dnes? Testik zkus třeba za dva dny

svlocka
13. bře 2015

@veronikapigi telesnou kolem 37.jen me zarazi to pichani ze mi zacalo.vis

veronikapigi
autor
13. bře 2015

@svlocka kolem 37 muze byt taky priznak tehu.. Ja mela pichani minuly týden a bylo to uhnizdeni

svlocka
13. bře 2015

@veronikapigi no a ja to pichani mam ted.nevim co si myslet zkusim testnou zitra rano pokud nedorazi,nebo jeste pockat?

veronikapigi
autor
13. bře 2015

@svlocka muzes zkusit a uvidis.. Nekdo dve carky nalezne az po týdnu zpozdeni muzes byt ten případ ja je nalezka den pred ms

sarka49
13. bře 2015

holky, tak já jsem si dneska koupila další hcg test, zítra ráno jdu testovat. Jsem napjatá jak kšandy. MS by měla dorazit dnes nebo zítra. Nechci být zase zklamaná, ale to píchání v podbříšku po vulaci mi něco říká, že bych mohla být těhotná. Hořím nedočkavostí 😀

veronikapigi
autor
13. bře 2015

@sarka49 tak to držím pěsti at ti vyjdou // hned pak dej vědět ju

svlocka
14. bře 2015

@veronikapigi tak po dvou dnech spineni a vcera pichani se dnes ms dostavila.:(tak snad priste

sarka49
15. bře 2015

@veronikapigi Takže hlásím pozitivní těhotenský test. Juch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veronikapigi
autor
15. bře 2015

@sarka49 gratuluju!

veronikapigi
autor
15. bře 2015

@svlocka to ne mrzí.. Snad se zadari pristi mesic budu na tebe myslet

sarka49
15. bře 2015

@veronikapigi díky, já tobě taky!!!!!!!!!!!! Snad bude vše v pořádku 🙂

Strana