Zapomněla jsem 1 tabletu HA, co teď?
zapomněla jsem HA v 1. týdnu užívání a teď jsem si přečetla, že bych mohla být těhotná. Ted jsem už na konci platíčka. Co mám dělat? 😨 Zrovna jsme byli s přítelem na dovolený a nijak jsem se po tom nepídila, prostě jsem si vzala další den 2 tablety.
no já myslím, že teď už je to jedno. nezbývá než čekat jestli přijde MS a pak teprve řešit danou situaci. tabletku sis nezvala, sex jsi měla a na postinor je pozdě. já brala prášky vždy jak jsem si vzpomněla, nebyla jsem schopná se to naučit pravidelně a naštěstí asi nejsem extrémně plodná, protože z toho nikdy "NIC" nebylo. jinak ti samozřejmě na otázky nejlíp odpoví tvůj gynekolog 😉
Být tebou, jsem klidná. Než jsem měla jako HA NuvaRing, tak jsem občas tabletu taky zapomněla... A těhotná jsem neplánovaně nebyla ani jednou. Počkej do menstruace, která tě utvrdí že je vše OK. Pokud se i tak bojíš, udělej si test - mama-test stojí v lékárně 40kč a jsou tam 2. ;)
ale pokud bych opravdu byla těhotná, tak aby nebyl nějak poškozen plod, když jsem tu HA brala, toho se bojím ☹

Stačí se podívat do letáčku, jak postupovat nebo najít na netu. Ono záleží na tom, kterou tabletku zapomeneš brát(možná jen u určitého typu antikoncepce)...tady radu nehledej...taky záleží na tom, kdy jsi ji jako vzala dodatečně-v jakém časovém intervalu od doby, kdy ji máš brát normálně...je toho více...