icon

Zase slabší čárka. Měla by sílit?

ellozz
21. únor 2012

Ahoj, rada bych vas poprosila o vase nazory.
Mam tri dny zpozdenou ms, jsem 16 dpo. MS mam pravidelnou, tak jsem si hned první den vynechani udelala test a byl pozitivni - slabsi carka nez kontrolni carka, ale dost jasna. Dnes jsem pokus opakovala a zase carka stejne silna jako prvni den.
Na webech jsem našla info, že damam, ktere mely pozitivni test carka silila.
Co si, prosim myslite, mate podobnou zkusenost? Diky

pospes
•
21. únor 2012

Myslím si, že pokud půjde opravdu o těhu, tak čárka bude sílit postupně, zkus den, dva počkat a testovat znovu 😉

spagatice
•
21. únor 2012

Záleží na tom, jakou značku testu máš. Já jsem nikdy neměla testovací čárku stejně silnou, nebo silnější než kontrolní. A když se mi ta testovací hodně přiblížila kontrolní, tak to bylo na úplně obyčejných testech. Na mamatestech jsem měla dost velký rozdíl v odstínech. No a mám dvě děti 😀

ellozz
autor
•
21. únor 2012

Moc diky, pridávám fotku, treba jsem paranoidni.
Prozila jsem si zamlkle tehotestvi a tam den zpozdeni a carka stejne silna jako kontrolni.

pospes
•
21. únor 2012

@ellozz Tak to jsou začínající dálnice 😉 Vypadá to slibně 🙂 Zkus testnout za pár dní...

saminomimino
•
21. únor 2012

hcg stoupá každých 48 hod takže testovat obden,ale vaše je jasné těhu není co řešit 😉

crca
•
21. únor 2012

Tohle jsou nepřehlédnutelné // 😀 takové jsem neměla ani při HCG 800 s dvojkama a nijak extra nesílily,nikdy jsem je neměla jako kontrolní takže potichoučku gratuluju 😉

marketa97
•
21. únor 2012

to je jasně pozitivní test 🙂 souhlasím s pospes, zkus dva dny počkat a pak opakuj znovu 🙂

salomee
•
21. únor 2012

@ellozz Já jsem měla podobnou pár dní po vynechání a pak jsem ještě testovala ze sportu po dalších pár dnech a nikdy jsem neměla kontrolní stejnou jako testovací... nevím, čím to je, ale snad to ničemu nevadí. Asi kdyby nesílil "duch", je to o něčem jiném, ale tohle jsou už seriózní čárky🙂.

ellozz
autor
•
21. únor 2012

Moc diky🙂 na pochybnost mi vnukla sestricka meho gynekologa, ktera mi rekla, ze pozitivni test nic neznamena. Mam si zavolat pristi tyden a na dalsi tyden me pry objedna. Jeste jednou moc diky🙂)