icon

Zase tt. Přijde ještě MS, nebo se něco rýsuje?

lalolita
30. bře 2021

Ženy,zas a opět tt. Dneska mám zpoždění třetí den MS , ale tentokrát žádný náznak,že by měla přijít,krom citlivých prsou. Jasný, tělo není stroj avšak na TT se mi zdá buď 👻 nebo ryska. Vkládám pro posouzení foto.
Co myslíte,přijde ještě MS a nebo se něco rýsuje?
Díky za lepší oči 😉😁

Zase tt. Přijde ještě MS, nebo se něco rýsuje?Zase tt. Přijde ještě MS, nebo se něco rýsuje?
nanyh
30. bře 2021

Na první vidím 🤗

juliemichal
30. bře 2021

na první taky něco vidím.

klokanka31
30. bře 2021

👻 tam je

lalolita
autor
30. bře 2021

@nanyh
@juliemichal
@klokanka31
Holky tak uvidíme,co z toho bude,podobný 👻 jsem měla podruhé ale až po 6ti dnech zpoždění,viditelná čárka byla až tak 8-10ty den.

pepickovapavlinka
30. bře 2021

No něco málo vidím ale je to takové nejisté.Zkuste test zase ve čtvrtek a uvidíte

agneska7
30. bře 2021

Tak jestli ms přijde nebo ne ti neřeknem a neřekne ti to nikdo, dušíka vidím přeji ať sílí

alilali
30. bře 2021

Negativní test.

venina1989
31. bře 2021

Nic nevidím

lalolita
autor
31. bře 2021

@juliemichal
@nanyh
@klokanka31 ženy takhle to vypadá na denním světle,dneska je to 4ty den zpoždění a není mi zrovna nejlépe.tak uvidíme ,zda MS dorazí nebo ne .

vandand
31. bře 2021

@lalolita zkus mamatest/slunicko z tety 😊 ale vidím

lalolita
autor
31. bře 2021

@vandand zkusím kdyžtak o víkendu 😉tohle je klasickej livsane z lékárny.

zdenule23
31. bře 2021

@lalolita Vidím dusika ,přeji ať ti sílí.
U mne byl duch ve čtvrtek a v sobotu pozitivní test.Ale včera doktor nic neviděl zřejmě bylo brzo ,neznám přesný den poslední menzes přibližne byla 27.2 možná o den dyl či dřív ..A tak mi vzal krev a dnes po 3 si mám volat. Tak se uvidí ale včera i dnes mne bolí břicho jako při menzes ..
První dvě fotky jsou z toho čtvrtka ta poslední sobota ..
Jinak děkuji za vaše názory už jsem již napsala myslím do dvou diskuzi něco podobného ale nikdo nic nenapsal.. Vím je brzo na jakékoliv závěry .. Ale má otázka zní měla některá pozitivni test a stejně pak bylo biochemko.. omlouvám se za román.. Já děti mám ale toto zažívám poprvé

lalolita
autor
31. bře 2021

@zdenule23 ten poslední je jasné pozitivní. nicméně jsem biochemko měla loni myslím v únoru nebo tak.....na utz "něco" bylo, ovšem Dr. Se tím moc nezabyval....bohužel,druhá Dr,mi po 14ti dnech řekla,že dutinka tam je ,ale bez akce,čekali jsme dalších 14dni a bohužel.....nevyšlo to a odešlo to samo,rozkrvacela jsem se a odešlo s ms,cca 8tt. Snad to tvůj případ nebude a bude vše v pořádku. Já jsem taky zvědavá,co se děje nebo co z toho bude. 🙂😕

zdenule23
31. bře 2021

@lalolita právě u mne po císaři je velice nepravidelna menzes třeba jednou za dva až tři měsíce.. A upravit mi ji hormony nemůže , mám náchylnost na srazeni krve.. Proto jsem ráda že se zdařilo po dlouhé době..

lalolita
autor
31. bře 2021

@zdenule23 já jsem taky po dvou,navíc jsem měla trombózu. Mírně hormonální AT jsem měla ale vysadila jsem po půl roce,protože jsem šílené krvácela a skoro pořád. Jsem zvědavá..

vandand
31. bře 2021

@zdenule23 tak k doktorovi se má chodit nejdřív za 2 týdny od pozitivního testu 😊 a klidně i později aby nebyly tyhle stresy ze doktor nic nevidí. Což je logické když na utz jde neco vidět až od 1000hcg což při pozitivnim testu zdaleka není 🙃

zdenule23
31. bře 2021

@lalolita u mne bylo vyzkoušeno vše od antikoncepce po tělísko max půl roku poté silné bolesti a krvácení

zdenule23
31. bře 2021

@vandand máte naprostou pravdu , u mne to byla souhra náhod ten den jsem měla preventivní prohlídky proto jsem se i zmínila o testu

volnapet
31. bře 2021

Jako myslim si, ze ta carka je docela slaba..

lalolita
autor
1. dub 2021

Holky tak dneska sněhobílo,tak těžko říct,co se "děje". Prsa mám stále citlivé,ale žádný náznak,že bych to měla dostat.obcas jen píchnutí na pravé straně podbřišku,jinak nic....

mrszizy
1. dub 2021

Nic nevidím ..

lalolita
autor
2. dub 2021

Holky,tak u mě dorazila MS.....až přijde ten správný čas,asi přijde i miminko,takže teď už se testovat nebudu a hotovo. 😉

nick1234
2. dub 2021

Holky co je vlastně ten "duch"?Já totiž nevidím vůbec nic, řekla bych prostě klasika negativní test 🤷 nebo je to spíše pro uklidnění?

klokanka31
2. dub 2021

@nick1234 Duch je hooodně slabá čárka.

pepickovapavlinka
2. dub 2021

@nick1234 duch je tohle např.

nick1234
2. dub 2021

@pepickovapavlinka tak třeba na tomhle testů vidím slabou čárku 😉 ale kolikrát mi přijde že tam není vůbec žádný náznak, aneb kdo hledá najde🤷

pepickovapavlinka
2. dub 2021

@nick1234 ano toto byla moje první slabá čárka neboli duch.Já po těch 3 letech snažení co jsme absolvovali už těm nějakým čárkám na testu nevěřila protože většinou to bylo buď falešné nebo ryska.Díky této čárce už jsem 25tt