Zbytkové hCG po porodu: Možné příčiny pozitivního testu
Ahoj,
Jdu si sem s dotazem..
Doma máme vytouženou 9 týdenní holčičku..
Bohužel nekojim z porodnice jsme odcházeli s UM.
V 6ti neděli kontrola na gynekologii a vše bylo v pořádku..
Po 6ti nedělí proběhl s manželem nechranený styk.. zatím pouze 1x.. (Jelikož na naší holčičku jsme čekali přes 3 roky snažení nijak extra jsme se nechranili.. pouze prerusovany styk)
Stále se mi nedostavila ms, tak jsem si pro jistotu udělala tehotensky test a hned v limitu vyběhla slabá čárka..
Můj dotaz zní: je možné, že bych měla ještě po 9 týdnech od porodu v moči zbytkové Hcg? (Čárka mi připadá slabá a všude jsem se dočetla, že pokud žena nekoji do 6ti týdnů by mělo být hcg nula)
Prosím nepište žádné nadávky a řeči o nezodpovednosti... pokud by to bylo další tehotenstvi, budeme mít z něj radost.. dvě děti si přejeme, i když to nebylo v plánu takto rychle..

Wow. Gratuluji.
Dekuju za odpovědi za pár dní zkusím ještě test a případně zajdu na gyndu.. 😊 tak uvidíme, jak to dopadne
@anonym055 také si nemyslím ze by to bylo zbytkové hcg ☺️ ale nové těhotenství ❤️
@anonym055 To vypadá na nové miminko
Gratuluji, bude další miminko.
Ups, no... gratuluji, budeš mít asi za devět měsíců festovní záhul. 😀 Ale tak alespoň to budeš mít o to rychleji pak za sebou. Vím, o čem mluvím, mám mezi dětmi také malé rozestupy. A mám ty děti tři. 😀
Myslím, ze to je nove těhotenství. Ja jsem zkoušela asi 4 - 5 týdnů po porodu test a byl negativní
Podla mna nove tehotnetvo. Skus za 2 dni test ☺️
Z wiki:
Maximální růst zaznamenáváme mezi 80.–90. dnem těhotenství, pak se jeho tvorba snižuje (ve 4. měsíci), a po 25. týdnu hodnota hCG již zůstává stabilní až do porodu. Jeho vylučování močí končí asi 7. den po porodu, tj. po vypuzení plodu a placenty.
Typickej priklad pohnojenyho policka po porodu kde "roste" vse🤣🤣🤣a na prvni dobrou vid?😂😂😂
@hanka_12345 no právě.. kdybych to takhle plánovala, tak nic 🤦♀️😁
Dekuju všem za odpovědi.. no vypadá to, že si všechny myslíme zo samé.. no tak uvidím, jak se to bude dál vyvíjet 😊
@anonym055 proto bud rada ze to vyslo, treba az bys chtela za 3 roky by zas byl problem..mas po starostech :D ...teda s pocetim :D
teď už ti jen přeju ať to nejsou trojčata :D (nadsázka)

@anonym055 ja si myslim že hcg už nebude tak dlho … ale je to iba môj názor