Že by konečně? Vidíte to taky?
Holky, vidíte to taky?? Myslím, že jsem 11DPO. Snažíme se 3/4 roku a tento měsíc jsem poprvé vyzkoušela kapky gynex. Mám za sebou jedno biochemko a tak mám uplně strach se radovat 🙏

@nikadelfin Vidím ji tam 😉
Něco se rýsuje 😉
Ahoj holky, prosím o radu. Zjistila jsem ze jsem těhotná. Je to teprve 28den cyklu, ale čárka zřetelná. V červnu jsem v 6tt spont. odkrvácela jedno těhotenství. Tam jsem teda testovala až 33 den cyklu a čárka byla mnohem slabší. Teď k mé otázce... pracuji ve zdravotnictví a vůbec nevím jestli to mám v práci už říct.. nechci aby se opakovalo to co v červnu, ale zase nechci být za hysterku.. Ještě k tomu ..před týdnem jsem ještě pracovala na covid oddělení a muže se stát, ze nám ho znovu kdykoliv zavedou.. Díky za odpovědi. 🙂
Tak mi to nedalo a udělala jsem si ráno odběr Hcg. A 42 🙂
Ahoj jak jsi dopadla?🙂
@nat99 ahoj, koho se ptáš? 😀
@tereziiino asi všech :D
@nat99 Tak já zatím dobrý! ☺️ 6+3 už jsme viděli srdíčko a v pátek, to budu 9+3, jdeme na další kontrolu ☺️.
Ty máš pozitivní test nebo?
@tereziiino no myslela jsem si par dni ze vidim ducha ale od včera silne ms bolesti a test prazdny.... tak čekam az prijde mrška :(
@nat99 to mě mrzí 😕..já zažila to samé v červnu.. slaboučká čárka, která ale vůbec nesílila. Asi 5 dni na to křeče a menzes.. asi se to holt nepovedlo a bylo něco špatně. Věř přírodě 🙂.
@tereziiino přesně jak říkáš🙂 no ms stale nikde asi se posunula i ovulace, tak mam porad nadeji, zaroven jsem smiřena s tim že když to nevyjde nic se neděje🙂 je fakt ze okolo pulky cyklu jsme se mazlili tak jednou za 3 dny protoze nebyl čas, ale tak jsem to chtěla, mit to když je chuť než pocitat a na silu něco....
@nat99 No jasný, až bude ten správný čas, tak to přijde ☺️

@nikadelfin vidim a udelej ten samej za 2 dny uz by mohlo byt lepe videt...