Že by konečně?
Mám datum menstruace , ta se nedostavila a bazalni teplota se drží na 37,3 . Tak že by konečně
Nechápu dotaz. Takovéhle "filozofické" úvahy patří spíš na tvoji zeď než do diskuse.... Každopádně držím palce.
A máte některá s tímto zkušenost? Čekání na test je dlouhé a nervy na pochodu . Chtěla jsem spíš poprosit váš názor, vaše zkušenosti zda mám naději
@mivi1291 Ano, mám zkušenost. Několikrát jsem měla vysokou bt, která padla dolu těsně před ms. Nebo nepadla a měla jsem //. Je to jako věštit z koule. Držím palce 😉🌷
@lilian2111 druhý den mě poboliva v podbřišku ale menstruace stále není . Teplota mě trochu potěšila ale na test je brzy no .
@mivi1291 6 dní od ovulace není den očekávané menstruace. Od ovulace do ms je 10-16 dní cca. Jestli jsi měla pozdější ovulaci, bude i pozdější menstruace. Takže teplota je zatím prd průkazná.
@terezanovotna30 ovulace 19 den cyklu a menstruace 25 den cyklu . Mám ovulaci takto před mens.
@mivi1291 za šest dní nemá šanci to vajíčko se pořádně zabydlet. Ovulace potvrzená čím?
@terezanovotna30 mírne bolesti pri ovulaci (Mám každou ms ) plus ovu test
6 dní luteální fáze není úplně Ok, jak už je tu psáno. BT se může pořád držet hezky nahoře a v den kdy přijde menzes spadne. Je to tak po ovulaci docela normální s tou teplotou, buď spadne a nebo zůstane. Nevim jak moc dlouho se snažíte, pokud mas vážně potvrzenou ovulaci a MS přijde tak brzy, asi bych se zaměřila na prodloužení luteální fáze.
@mivi1291 a každý cyklus máš od ovulace do menstruace 6 dní?? To se mi zdá nemožné. Každopádně na test je ještě týden čas a teplota se musí držet 16 dní vysoko, výš než ovulační teplota.
Pokud 6 dní po ovulaci máš den očekávané tsk se vajíčko nestihne uhnizdit to prostě fyzicky není možný. Bolesti v podbřišku můžeš mít i několik dní po ovulaci aniž bys ji registrovala.

@mivi1291 bez testu ti těžko někdo poradí ;)