Zjistěte, zda je slabá čárka na testu běžná?
Holky, nikdy jsem nedávala takhle testy, ale tentokrát si nejsem jistá. První byl udělaný už před termínem MS, poslední dnes, což je 8dní od termínu MS.
Zdá se mi slabá, máte někdo zkušenost? Zítra chci zkusím digital, ale nedalo mi to, víc hlav, víc ví, však to znáte. Díky.

@katezina11 děkuju, určitě zkusím a dám pak vědět 🙂
@eilika smerodatna bude kontrola. Pozri mne napr pri predošlom tehu čiarky silneli až z nich boli nakoniec koľajnice, ale silneli veľmi pomaly.. bolo podozrenie na mimomaternicove. Nakoniec sa to uzavrelo ako MA keďže hcg začalo cca po mesiaci same klesať.
@eilika Toto sú moje čiarky na testoch teraz, kedy vyzerá že je zatiaľ snáď všetko v poriadku. To ako krásne silnejú sa naozaj nedá porovnať s tým ako som to mala pri predošlom tehu 😕 ja som dnes 4+3
@eilika inak nezastupuje tvoju gyn niekto počas dovolenky? Bola by si možno aspoň kľudnejšia keby vieš na čom si. Dr by ti určite povedal viac ako testy 🙂
@themuffin no, protoze mi pak vcera nebylo moc dobre a u toho mimodelozniho to maji zeny vselijak, jela jsem dnes na ultrazvuk do nemocnice a ted jedu domu s obrazkem, mrnous je v deloze, zatim to vypada na 4+6tt, coz je min nez ukazuje aplikace, ale doktorka rikala, ze jelikoz je to tak male, tak mereni jednak nemusi byt presne a druhak, ze se to pocita podle posledni MS a v tu dobu jsem samozrejme neotehotnela, tak to nemusi nic byt a muze to byt v poradku, .. ale na srdicko je v tu dobu brzy, takze vic mi rekne az moje doktorka za tyden, nicmene mimodelozni to neni, tak jsme si polovicne oddychli 🙂
@eilika hlavne že to nie je mimomaternicove ❤️ držím palce nech bude všetko dobre na ďalšej kontrole
@katezina11 děkuju, dám pak vědět 🥰👍
@themuffin ženy, je fér vám tady napsat verdikt .. včerejšek byl pro mě náročný, tak píšu až teď .. včera dopoledne vše ok, odcházela jsem domů s úsměvem a obrázkem a odpoledne začaly silné bolesti, krvácení, uspala jsem syna a chvíli na to potratila .. na vyšetření vše potvrdili ... moc vám všem děkuji za podporu tady ty poslední dny a loučím se ❤️
@eilika posielam veľa veľa síl a želám nech sa k vám dušička čoskoro znovu vráti ❤️
@katezina11 děkuju ❤️

@klpoiu zkusím zase za 2-3 dny, snad se zvýrazní 🙂