Zjistěte, zda je slabá čárka na testu běžná?
@katezina11 děkuju, určitě zkusím a dám pak vědět 🙂
@eilika smerodatna bude kontrola. Pozri mne napr pri predošlom tehu čiarky silneli až z nich boli nakoniec koľajnice, ale silneli veľmi pomaly.. bolo podozrenie na mimomaternicove. Nakoniec sa to uzavrelo ako MA keďže hcg začalo cca po mesiaci same klesať.
@eilika Toto sú moje čiarky na testoch teraz, kedy vyzerá že je zatiaľ snáď všetko v poriadku. To ako krásne silnejú sa naozaj nedá porovnať s tým ako som to mala pri predošlom tehu 😕 ja som dnes 4+3
@eilika inak nezastupuje tvoju gyn niekto počas dovolenky? Bola by si možno aspoň kľudnejšia keby vieš na čom si. Dr by ti určite povedal viac ako testy 🙂
@themuffin no, protoze mi pak vcera nebylo moc dobre a u toho mimodelozniho to maji zeny vselijak, jela jsem dnes na ultrazvuk do nemocnice a ted jedu domu s obrazkem, mrnous je v deloze, zatim to vypada na 4+6tt, coz je min nez ukazuje aplikace, ale doktorka rikala, ze jelikoz je to tak male, tak mereni jednak nemusi byt presne a druhak, ze se to pocita podle posledni MS a v tu dobu jsem samozrejme neotehotnela, tak to nemusi nic byt a muze to byt v poradku, .. ale na srdicko je v tu dobu brzy, takze vic mi rekne az moje doktorka za tyden, nicmene mimodelozni to neni, tak jsme si polovicne oddychli 🙂
@eilika hlavne že to nie je mimomaternicove ❤️ držím palce nech bude všetko dobre na ďalšej kontrole
@katezina11 děkuju, dám pak vědět 🥰👍
@themuffin ženy, je fér vám tady napsat verdikt .. včerejšek byl pro mě náročný, tak píšu až teď .. včera dopoledne vše ok, odcházela jsem domů s úsměvem a obrázkem a odpoledne začaly silné bolesti, krvácení, uspala jsem syna a chvíli na to potratila .. na vyšetření vše potvrdili ... moc vám všem děkuji za podporu tady ty poslední dny a loučím se ❤️
@eilika posielam veľa veľa síl a želám nech sa k vám dušička čoskoro znovu vráti ❤️
@katezina11 děkuju ❤️

@klpoiu zkusím zase za 2-3 dny, snad se zvýrazní 🙂