Zkušenosti s těhotenským testem ClearBlue. Vidíte výsledek?
Krásný den přeji, chtěla bych se zeptat..
Dnes ráno jsem si šla do lékárny pro těhotenský test, paní za přepážkou jsem kladla na srdce, že chci opravdu test, který mi ukáže buď ANO nebo NE.
Jenomže teď na to koukám a nejsem si vůbec jistá co si z toho mám vzít.. Tak jsem zde a žádám Vás milé slečny, paní a dámy o radu, jestli něco vidíte a jakou máte zkušenost s testem od značky ClearBlue?
(Lépe mi to vyfotit nešlo, za to se omlouvám. Čárčička je spíše lehce viditelná dole)

@pratetatessie je to hodne tmave a nekvalitne nafocene,takze za mne negativni...
@nat
Kvalitu mi to snížilo, teď na to taky koukám, v telefonu je to rozdíl, ale děkuji.
@lencaa11 Děkuji.
@pratetatessie negativní
A tam má být křížek a nebo čárka? Pokud čárka, tak světlou vidím.
Při velkým přiblížení a při tom když mi přišlo, že tam něco vidíte, tak vidím hoooodne slabej obrysek. Ale brala bych to spis jako negativní.. nebo zkusit jinej no, v lepší kvalitě fotky
Já to vidím hrozně slabounce, dole je to malinko tmavší tam je vidět obrysek, ale jak to vede nahoru, tak to sotva vyfotím.. No každopádně děkuji všem 😘
@monbonaa Já to také vidím, přeji mnoho štěstí a ať je to opravdu pravda.🍀
@pratetatessie Děkuji 😊😊 snad ano ☘️
Myslím, že je to spíš ryska. Nějaký stín tam vidím, ale nemyslím, že je nabarvený, ale že je to prostě jiná struktura toho místa, které to barvivo zachytávat má.
Negativny Clearblue je jeden z najkvalitnejších testov na trhu (podľa mňa) a keby bol pozitívny tak je tam ciara... Chápem, ze asi chceš vidieť pozitívny test ale netreba za každú cenu hľadať niečo čo tam nie je. Už som to písala pod iné príspevky X krat ak je test pozitivny tak to vidno netreba žiadne filtre, upravovať ani sa vyhovárať ze naživo vidno ale slabo alebo je duch proste nie buď je pozitívny alebo negatívny nič medzi tym neexistuje.
@gdpr Děkuji za názor a recenzi.😊
@cilkat Děkuji.😊
@monbonaa vidím ducha 🍀

@pratetatessie negativní test vidím zatím 🧐