Zkušenosti s těhotenským testem Pepino. Jaké jsou vaše názory?
Dobrý večer
Chtěla bych se zeptat na tt Pepino jaké máte zkušenosti mám 3 dny spozdeni vždy mě bolelo břicho když měla má dorazit ale tento krát nic . Tak jsem zkusila 3 testy a vyšli mě tak to ..hned

@sabca2024 nechala bych si vzít krev .. samoplatce...a pak to řešila dál
@vlasta1981 Ano máš pravdu ...to bude nejlepší řešení .
@sabca2024 u mladšího syna jsem měla 2 menstruace a zjistila jsem, že jsem těhotná, až když nepřišla ta 3, byla jsem v 8tt 😄 fakt zkus mamatest, ten mě nikdy nezklamal
@sabca2024 tak viděla jsem, že mamatest jsi teda zkoušela, ale na tom sluníčku vidím slabounkou čárku. Držím palce ✊🏻
@sabca2024 tak jak jsi na tom ?
@vlasta1981 tak si představ že dnes jsem zkoušela další papirkovy a šup druhá čárka zesílila ....
@tehulinka91 ano dnes jsem zkoušela gs máma test i předevčírem tam se hned ukázala též druhá slabá čárka
@sabca2024 to ale vypadá jako že dobře
@vlasta1981 děkuji
@vlasta1981 no ale nevím ... Jestli to mám brát jako pozitvni když můj milovaný pejsek mi to celé vylil na podlahu ,😀
@sabca2024 to je krásná čárka? Už se ti zadarilo zajít si na hcg z krve?
@sabca2024 no udělej pro kontrolu další a víš . A zašla bych na tu krev
@vlasta1981 Ahojky .... Nechápu to na všech testech slabá čárka .... A Dr max vůbec nic ...četla jsem že holky které si dělali též jiné měly pozitivní test a Dr max vůbec nic ...podívej ...dám sem fotku těch ostatních testu
@sabca2024 ...no už by se to ukázalo lépe pokud by bylo prosperujíci . Takhle se ukazuje biochemko také . Zajdi na krev .
@vlasta1981 mám tam jít zítra ráno
@tehulinka91 máma test je asi opravdu nejlepší ...Dr max nechapu ...na něm nic možná slaboulinka čárka ... Nic víc ....
@sabca2024 ja jsem s mama také byla spokojená a Dr max ne a to jsem měla už potvrzení vysoké hladiny hcg. Držím ti palce
@vlasta1981 ty testy by neměly prodávat prý jsou stejné jako máma test ale neřekla bych .... Už nějaký ten týden mě bolí prsa nesnesu ani mít na sobě podprdu ...a co se týče testu nechce mi nějak jít na krevní testy protože člověk když vidí na testech slabé čárky nebo li duchy tak je úplně šťastný .... A na konec zjistí že s toho nic nebylo ... Tak mě to nějak netáhne jít
@sabca2024 já to chápu ale je to pořád jen falešná radost a o to víc pak to duši boli
@sabca2024 mne začali bolet prsa až třetí měsíc tehu. Do 14 týdne jsem nevěděla že jsem v tom . Spíš máš rozhozené hormony a nebo biochu. Pokud to není mimoděložní. Nezbývá než ti držet palce aby ti to dopadlo jak ty chces
Vypadá spíše na biochemické těhu... Dr. Max je za mě nejspolehlivější. Vždy mi ukázal, co měl.
@vlasta1981 tak co, byla jsi na krev?
@lily_ dnes jsem se na gynde dozvěděla, že už jsem vlastně v 11tt 😄 tehu je starší, ovulace byla dřív. Mela jsem a mám stale: prsa se zvětšují a bolí, tahy a tlaky v podbřišku, bolest třísel (vazy), nevolnosti jak při kocovine různě přes den, únava až vyčerpání, velký hlad - musím pravidelně jist. Jooo a zácpa.
@tehulinka91 já už to mám za pár holka 😏
@vlasta1981 pardon uklepla jsem se 😅

@sabca2024 na tt bych to neviděla spíš to bude nějaký srum v hormonech - vaječníky možná mají čas na vše