Zkušenosti s těhotenským testem: Ryska po hodině?
Ahoj holky , mám 1-2dny do MS 🙃 Jsem smířená že je to ryska 🙆 aleee jako fakt pěkná .Nikdo zkušenost , Děkuji 🍀 Když já blbka ho udělala a úplně na něj zapomněla a podívala se až za hodinu .....🙆

Podle mě to není ryska ale krásný duch 🙂 Tak držím palečky ať sílí 🙂
@jasmina1992 je to pěkný 👻 vyzkoušela bych za dva dny znovu
@jasmina1992 to ryska nebude! 🍀
To není ryska
@jasmina1992 ak to bolo za hodinu a pred tým bol test negatívny tak pravdepodobne to je ryska. Čiarka mi príde šedá ale fotka sa nedá zväčšiť. Na druhej strane nikdy som nemala až tak výraznú rysku
@jasmina1992 Tohle není ryska ale krásný dušík též jsem měla☺️☺️
@julie290 Nevím holky snažila jsem se 5 let z přestavkou 😐test je koupený v Rakousku ....No kéž by 🙏🙏🙏 byl by to dar 🍀🍀🍀🍀
@jasmina1992 jinak je vidět krásně na dálku nemusím zkoumat nic 🍀 dělala jsem TT dva dny na zpět jinou značku ( koupený v Čr) a nic tam nebylo.Pořad si ale myslím že to je jen ryska 😃
@jasmina1992 toto je asi naozaj ryska. Čiarka by mala farbu. Držím palce nech nájdeš čoskoro čiarku
@jasmina1992 tenhle test jsem si dělala 6 dni před ms a je vidět dušík. Poté jsem dělala o dva dny déle 4 dny před ms a už je krásně vidět. Tak bych ještě zkusila tak za 2-3 dny a uvidíš☺️
@jasmina1992 tak to mě moc mrzí😞 tak snad příště 🍀🍀 hodně štěstí 🙏🙏
@jasmina1992 ještě holky takhle lepší foto ....Já se nemůžu dočíst jestli jsou 10 tkový nebo 25 kový ......Ms by měla být dnes 🤷....jinak rysky suprový 🍀 aspoň to ,ovu nevím kdy byla cyklus pravidelný 27 dní
@jasmina1992 já tam toho ducha vidím furt akorát každý test má jiné množství barviva
@jasmina1992 ducha vidím zkus za 2-3 dny ☺️
@nikoluherova19 uvidím 🤷 🍀
Hlásím že z toho nic nebylo a Ms přišla
@jasmina1992 držím palce 🤞 ať to příště vyjde
@jasmina1992 to mě moc mrzí tak snad příští měsíc. Držím palce ať to vyjde co nejdřív 🙏🍀

@jasmina1992 já myslím že duch udělej znovu za dva dny
Měla sem to stejně dnes