Žluté tělísko, meškání MS už 8 dní a test negativní

anickaaa28
13. srp 2017

Zdravím nedá mi to už spát....Byla jsem včera na pohotovosti bolelo mě dost v podbříšku.Neodebrali mi krev nic.Jen jak mi dělala vnitřní ultrazvuk tak se jí furt něco nezdálo.A řekla že tam vidí žluté tělísko a že je čípek hladký a uzavřený.Prsa bolí pořád,mám dost bílý výtok krémový bez zápachu,pálení nic.Chodím často čúrat a je ho dost teda.Říkala jsme jí že poslední MS byla 10.7.A že jsme se snažili o mimi od 17.7-23.7.Tak já už fakt nevím,četla jsem si o tom žlutém tělísku,tak si myslím že je to celé divné.Zaniká prý po 10-14 dnech.Ale ono furt je a ms mešká už 8 dní.Má s tím nějaká z vás zkušenost?Řekla mi že mi nebude dávat vyvolávačku a že je vše v pořádku.Mám si udělat prý další test za týden.

sdu
14. srp 2017

Žluté tělísko je v pořádku, můžeš být těhotná. Dojdi si ke své lékařce, ale těhu Ti potvrdí nejdříve asi 6 -7 týdnů po poslední MS...

mavanka
14. srp 2017

A test jsi dělala? Žluté tělisko zaniká jen pokud neotěhotníš, jinak vydrží po celé těhotenství, řídí ho, takže je to znamení, ze bys těhotná být mohla.

jezz1e
14. srp 2017

Mně taky jednou zůstalo aktivní žluté tělísko (těhotná jsem tehdy být nemohla), může se později přeměnit v cystu :-/ Nakonec z toho cysta nebyla, ale stejně jsem šla na vyvolávačku.
Počkala bych ten týden a pak šla znovu na UTZ, to už by mělo být případné těhotenství jasně vidět.

anickaaa28
autor
14. srp 2017

@sdu To vím,děkuji.
@mavanka Ano dělala a podle toho jak jsem jí vše řekla že jsme se snažili od 17.7.Mi řekla že si mám test udělat až za týden.
@jezz1e Počkám ještě ten týden ale nejde mi to do hlavy no :/

anickaaa28
autor
14. srp 2017

Tak jsem psala své gynekoložce...Mám ještě počkat do konce měsíce a pak se ozvat a podívá se na to co se děje.Jen jsem jí psala o tom žlutém tělísku a atd.Tak uvidím co ještě napíše.

jezz1e
14. srp 2017

Teda čekat ještě 14 dní je radost, co..
Já to měla po revizi a je fakt, že vyvolávačku mi taky dali až asi 47 den po revizi, ale tam se s posunutím cyklu počítá a řeší se to až po šestinedělí. Přitom jsem ovulovala normálně okolo 14 dne po revizi, takže si myslím, že mi tam neplechu udělalo právě až žluté tělísko v té další části cyklu, když nezaniklo tak, jak mělo.
Držím palce, ať se ti to vyřeší samo.

anickaaa28
autor
14. srp 2017

@jezz1e Děkuji jen to čekání je strašné...Žádné bolesti jako tak nemám sem tam zabolí v podbříšku.Jen si myslím že by to podle toho snažení bylo mladší těhu.U malého mi kdysi na pohotovosti brali 13 den po oplodnění krev,a hcg bylo jen 36.Takže mi pak doktorka vypočítala kdy to půjde vidět na ultrazvuku a bylo vše v pořádku ted nevím na čem jsem no.Přítel dojede 18.Tak uvažujme že zajdeme na krev at se ví.

beetlejuice1666
14. srp 2017

@anickaaa28 pokud jste se snazili v pulce cervence, tak uz by test stopro neco ukazal. Klidne si ho kup a testuj. Pokud bude pozitivni, je to jasne, pokud negativni, zkus se znovu vpasirovat k nejake dr.

anickaaa28
autor
14. srp 2017

@beetlejuice1666 Jenže jak jsem po tom našem snažení měla to špinění a narůžovělý výtok tak to mi skončilo 30.7.Tak ještě uvidíme.Jinak si zajdu další týden na krev jako samoplátce.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru