Zmeškaná MS

jitka399
11. črc 2021

Ahojky holky. Už tapu a jsem nervózní, tak se jdu zeptat na názor. Užívala jsem antikoncepci, kterou jsem naposledy brala v květnu. 31.5.a 1. 6. jsme měli sex. Jiné platicko už jsem nenasazovala. V červnu jsem dostala MS normálně dle termínu. Nyní jsem měla dostat MS v pondělí a nic. Dělala jsem si v pátek odpoledne test ukázala se slabounka čárka - pozitivní. Asi za půl hodiny jsem si dělala další stejné značky a vyšel negativně. Na to jsem tedy asi cca za hodinu dělala další také negativní. A ráno opět negativní. Mám bolesti občas v podbřišku jako při MS. Samozřejmě výkyvy nálad, jsem podrážděná,. Když udělám nějakou činnost, cítím takový divný tlak v podbřišku. Chodila jsem hodně čůrat, stalo se to, někomu? Je možné, že bych byla těhotná?

anetttie
11. črc 2021

Myslím že se srovnává cyklus.. Já když jsem vysadila antikoncepci tak to trvalo 2 roky než se mi všechno srovnalo..ms jsem mívala nepravidelnou

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru