icon

Znamenají mé příznaky možné těhotenství po ovulaci?

29. led 2025

Ahoj👋🏻
Snažíme se o miminko první měsíc. 4 Října jsem byla na revizi (skoro 9tt) od začátku nebylo srdíčko, ale čekalo se na zázrak. Nyní jsme se při ovulaci snažili a teď bych měla být jsem 11dpo. Už máme dvě děti a u těch jsem na těhotenství přišla až 7tt, takže jsem měla jasnou dálnici, tady mám trochu strach. Ale jelikož s testováním před ms nemám zkušenosti, tak nevím. Vím, že nic není jisté a že mi nikdo nic neřekne na stopro, ale jen pro zajímavost. Co myslíte?
Jinak moje příznaky jsou poslední cca necelý týden takový.. bolest v podbříšku, každé ráno mi je špatně, jsem protivná, nervózní, občas mám průjem, trochu mě bolí prsa. Všechno tohle jsem ale měla i u prvních dvou těhu.

Znamenají mé příznaky možné těhotenství po ovulaci?
autor
•
29. led 2025

Je to mamatest a test z dr max

lencaa11
•
29. led 2025

Testovala bych dal zatím je tam slabá čárka 🍀🍀 teď zda bude sílit

autor
•
30. led 2025

@lencaa11 dnes ráno

lencaa11
•
30. led 2025

Tady už je vidět menší rozdíl testovat dál třeba za dva dny to uz bude víc vidět rozdíl nebo zajít na krev

misha31
•
30. led 2025

Dej ty stejne testy postupne vedle sebe a sleduj, zda to sili. Ale jak se pise viz vyse, lepsi zajit obden na krev a vis vicemene jiste, zda se v danou chvili hcg vyviji dobre.

autor
•
31. led 2025

Dnes ráno takhle. Zítra mám termín ms. Stejné testy jsem neměla, jeden je dr max druhý intimo dm

lencaa11
•
31. led 2025

Už tam je vidět pěkně posun aspoň na tom z dm 🍀🍀 víc

autor
•
31. led 2025

@lencaa11 akorát nechápu proč na tom testu z dr max, je čárka a pak se na všech 3 z toho maxe se udělají takové úplě uzounké přes noc. Jiný mi to nikdy neudělal.

autor
•
31. led 2025

@lencaa11 dnes k večeru, dr max, konečně je u nás naskladnily a myslím, že čárka pěkná

autor
•
Autor odpověď smazal
•
lencaa11
•
31. led 2025

Jo tady už je vidět pěkně 👍🍀🍀

autor
•
1. únor 2025

@lencaa11 Ahoj, tak dnes mám termín menstruace a testík z ranní moči takto 🙂

lencaa11
•
1. únor 2025

Krásne sílí test velká gratulace 🍀🍀💜

autor
•
1. únor 2025

@lencaa11 děkuju 💗 snad bude vše v pořádku, jen jsem se chtěla zeptat, čárka nemizí, na tom testu z dm je pořád stejná a na tom testu z maxe je stejně výrazná ale zužuje se, nevíte proč to dělá?

autor
•
2. únor 2025

@lencaa11 Ahoj, tak myslím, že tento test už mluví za vše😍 2 den meškám, teď už můžu jen doufat, že bude vše v pořádku, jinak ti děkuji za odpovědi💙

lencaa11
•
2. únor 2025

Tady je to už jasné 🍀🍀💜