icon

Zničehonic zmizely bolesti v podbřišku

nataliescucinska
1. kvě 2017

Ahoj holky,moc prosím o radu a také snad o uklidnění.Před týdnem jsem podle tt. zjistila
Ze jsem tehotna.Dokonce mi natekli prsa,začalo mě bolet v podbrisku,lehké křeče a takové zvláštní napínání.A dnes jakoby z ničeho nic mě vsechno přestalo.K doktorce jdu až 11.5. Prý dřív nemá na mě volné okno.A já jsem teď nervní jestli to nebyl jen planý poplach.Delala jsem si 4 různé testy a všechny byly //. Předem děkuji za názor za radu.

soyevita
1. kvě 2017

@nataliescucinska Taky se mi to stalo a dost mě to vyplašilo,vše ale bylo v pořádku.
Tak se zbytečně nestresuj,bude to dobré,uvidíš🍀

nataliescucinska
autor
1. kvě 2017

@soyevita Tak to se mi moc ulevilo.VAZNE!Uz jsem doma začínala trochu panikarit😂.Dekuji za odpověď 🙃.Přeji hezký den 🍀

dencadenda
1. kvě 2017

@nataliescucinska neboj vse bude v poradku 😉 ja nemit potvrzene,ze jsem tehu tak to ani na sobe neregistruji...jen vetsi prsa...podbrisek bolet nemusi 😉

nataliescucinska
autor
1. kvě 2017

@dencadenda Asi mate pravdu holky.Ale bylo to vsechno tak intenzivní a ráno jsem se vzbudila a jakoby nic proste vsechno fuč.Ale jsem "rada" ze v tom aspoň nejsem sama 😂 děkuji moc 🍀

dencadenda
1. kvě 2017

@nataliescucinska ja mela taky ze zacatku takove vrneni v podbrisku...pachy atd me vadilo. A ted lazo plazo a jak rikam ani nevim,ze jsem tehu az na obcasnou unavu a pnuti v prsech😉

lenusaak
1. kvě 2017

@nataliescucinska taky jsem to měla, pres noc jakoby luskne prstem a nic mi nebylo. Žadny bolavy prsa, citlivy podbrisek... ( kdyby me nekdo videl- prsa jsem promackavala jestli je to vazne pravda, ze me neboli)😃 Ten den jsem mela kontrolu a vše ok. Toto neni spolehlivy ukazatel prosperujiciho tehu, bude se ti to v budoucnu opakovat- jednou priznaky prehnany, pak zase nic... nic z toho nenaznacuje nic spatného. Ale chápu tě. Určo muzes byt v klidu a uzivej si to těhulko 😊

nataliescucinska
autor
1. kvě 2017

@lenusaak já se taky furt osahávám😂 Ale mas pravdu ze teď si moje tělo bude dělat absolutně co chce 😁každopádně děkuji za odpověď a podporu!!.🙃🍀Přeji krásný večer🙂