Zpožděná menstruace. Může to být těhotenství?
Ahoj holky, urcite na webu najdu podobnou diskuzi, i presto se chci zeptat. Mam 9 mesicniho syna, ktereho nekojim od mesice a menstruace stale neni pravidelna. Po porodu vse v OK. Posledni mens jsem mela 11.5 od te doby nic.. 13.7 na gyn jsem dostala injekci na vyvolni mens. a porad nic. Uz je to doba na ultrazvuku by slo videt tehu. Pri pohl. styku nedoslo k ejakulaci. Myslite ze to muze byt tehotenstvi? Nebo bezny nepravidelny cyklus? 💁🏻♀️ jsem z toho uz zoufala ... Dekuji vsem za odpovedi 🌹
Já jsem měla po porodu cyklus i 92 dní, celé se to srovnalo dva roky od porodu, většinou mám cykly pravidelné po 33 dnech a z ničeho nic 41 dnů, těhotná nejsem. Pokud byl test negativní a na ultrazvuku taky nic nebylo, tak nejspíš těhotná nebudeš.
Kamaradka vyla na vyvolani a musela jit jeste na jednu injekci aby ji to vyvolali.... Pry tomu dr rikal reklamace 😃
Snažíme se o další miminko, myslíte, že by to mohlo být znamení z nebes?
Vyvolání menses bohužel vyvolá jen krvácení, nenavrátí pravidelnost cyklu, protože ten vyžaduje hormonální rovnováhu. Pro pravidelnou menstruaci je třeba, aby v cyklech probíhala ovulace. I když nekojíte, mohou být navýšené hladiny prolaktinu, anebo stresových hormonů - jiný režim s děťátkem, anebo mohou dělat neplechu hormony štítné žlázy či jiné. Nechte se dál dovyšetřit, nenechávejte se odbýt jen injekcí, která nic dlouhodobě nevyřeší 🌹

@anitinka99 Pokud nedošlo k ejakulaci , tak to těžko může být těhotenství. Já kdysi dostala ms až 14. den po injekci