Zpožděná menstruace, můžu být těhotná?
Dobrý den mám dotaz mám už zpožděne menstruace 6 TT můžu být těhotná ? Me poslední ms byli 28.8.2017 .
Byla jsem u gynekologa mynuli tyden a řekl mi že mám počkat ještě týden zítra tam mám jít a docela se bojím 🙂
Nene nedělala. Doktor mi dnes řekl že na 90 procent jsem těhotná dělili mi odběry krve a v pondělí mám zavolat.myslite že jsem těhotná ??
@jirimili Tak máš dvě možnosti - nejjednodušší je počkat do pondělí a zavolat si na ty výsledky. Pokud to do pondělí nevydržíš, kup si v drogerii nebo v lékárně test a udělej si ho. Mají ho opravdu všude a koukat na tebe nikdo nebude. Test stojí okolo 30 kč, návod je přiložen. Pokud jsi v 6 tt, můžeš použít kteroukoli moč, pozitivní výsledek by měl být v tomto týdnu vidět hned. Nic jiného ti tady nikdo neporadí.
podle mě to je jen hloupý vtip, tohle přece ví i 15. letá holka že když se něco podobného stane tak si má jít koupit tt . a neptat se na internetu :D promiň holka ale jestli to byl vtip tak směšný není a nebo přiznej barvu kolik ti je let :D

Ano, můžeš. Udělej si test, ne?