icon

Zpoždění menstruace. Jak dlouho může být?

martinakokyova
26. říj 2019

Ahoj holky, mam 4 dny zpoždění, byla jsem včera na gyndě protože 3 dny jsem měla křeče v podbřišku, jelikož jsem měla předtím problémy tak jsem tam šla pro jistotu, pak doktor který tam byl je nepříjemnéj, před 4 měsíci jsem měla zánět , řekl mi ze mi není že jsem v pořádku, na druhej den jsem to nemohla vydržet a šla ke svymu a tam mi zjitil silnej zánět.. no a včera mi řekl že jen tak nedostanu menstruaci že si mam udělat těhotenský test za 2 tydny ale že je to zbytečné protože mam nízkou sliznici... a vás jsem se chtěla zeptat jak dlouho může mít žena zpoždění ? Aniž by se to řešilo.. Děkuji

wafina
•
26. říj 2019

Jednou jsem měla 14 dní po zánětu zpoždění. Chce to čas. Pokud teď nejsi ještě ok, vydržela bych i s nechráněným sexem...

martinakokyova
autor
•
27. říj 2019

@wafina já zánět nemám už tak 4 měsíce.. každej měsíc mám pravidelný měsíčky, jsem teď zdravá jak rybka

anniej
•
27. říj 2019

Já než jsem otěhotněla jsem měla dost divnej cyklus, pár měsíců jsem měla na den přesně, pak se ani neuráčila přijít jeden měsíc, takže cykly trvaly klidně i 67 dní 🤷🏻‍♀️ Kdybys byla těhotná, na testu už by to bylo vidět, mně už v této době na UZ byl vidět gestační váček... Nestresuješ se s něčím? Necvičíš často? Třeba hodně práce a únava? Pokud by nepřišly měsíčky ani v termínu, kdy by měly být další, šla bych... ☺️ držím palečky atˇ je vše v pořádku ♥️

martinakokyova
autor
•
27. říj 2019

@anniej děkuji moc, právě že se ničím nestrasuju nic, jsem v pořádku, akorát mě někdy bolí v podbřišku tak ještě chvili počkám a pak pujdu ke svýmu doktorovi, tam ten doktor co mě vyšetřoval před 3 dnama mi už jednou řekl že mi nic není a pak jsem šla ma druhej den ke svýmu a měla jsem zdravotní problémy.. takže mu už nevěřím .. 🤔😑😑