Zpožděná menstruace - negativní test

ejmate
27. kvě 2018

Ahoj, prosím o radu. Normálně mám cyklus dlouhý 27-28 dní. Dnes už je to 33 dní, ale když jsem ráno zkoušela těhotenský test, vyšel negativně. Z předešlých diskuzí jsem nic moc nevyčetla, jen že hodně z vás šlo na krev. To jste šli na gyndu nebo k obvoďákovi? A není na test ještě brzy, když je zpoždění teprve 4 dny? Já nechci hned plašit a letět na gyndu, mám to trochu z ruky. Mimo to, ovulační testy mi nikdy nefungovali, i když podle gynekoložky ovulace byla, může to s tím souviset a těhotenský test taky nefungovat?
Děkuji.

misak48
27. kvě 2018

@ejmate Test klidně ještě negativní být může, hodně záleží na tom, kdy byla ovulace. Při prvním těhotenství (i když potom nedopadlo) jsem taky nevěděla, kdy byla a první slabou čárku na testu jsem měla až 7. den zpoždění. I na ultrazvuku to potom odpovídalo zhruba o ten týden až 10 dní méně, než by by vycházelo kdyby ovulace byla uprostřed cyklu...

ejmate
autor
27. kvě 2018

@misak48 Aha, no to já právě nevím, kdy mám ovulaci, nepoznám to na sobě a ty testy mi nefungujou, nikdy mi to nic neukáže. Ale podle gynekoložky ovulaci mám. My jsme měli styk 6.5., to jsme se nehlídali, a pak až 12.5., kdy jsme měli "přerušovanou soulož", takže bych to spíš přičítala tomu 6., ale to už je zase docela dlouho. Zrovna teď jsem byla na wc a trochu špiním, je možné, že to je teprve to "nidační krvácení"? Není to nějak dlouho? Já myslela, že to probíhá týden po oplození vajíčka?

misak48
27. kvě 2018

@ejmate Já měla ovulaci 12.5. a nidační krvácení 18. Test byl pozitivní už 23. Těžko takhle na dálku soudit, můžeš mít jenom zpožděnou MS a nic to nemusí znamenat. Ale taky je třeba šance, že byla ovulace opravdu později, k oplodnění může dojít až 4-5 dní po styku. Takže kdyby byla třeba až 17., tak klidně mohla nějaká spermie ze 12. přežít, pak si vajíčko delší dobu plavalo a teď teprve může být nidace. V tom případě by byl test pozitivní až tak za 5 dní... Možností je vážně spousta...

chrystyanna
27. kvě 2018

Já měla něco podobného 7 dni zpoždění, 4 den test negativní 2 dny slabounko spineni a pak už ms.
Hormony, duše, strava to s tím může zamávat no :/

ejmate
autor
27. kvě 2018

@misak48
@chrystyanna
Děkuji za příspěvky, zpoždění jsem zatím nikdy neměla, tak uvidíme, když se do týdne nic nebude dít, tak zajdu na gyndu 😉

petomonika1
27. kvě 2018

Dobry den chci se septat 5.5. Jsem mnela ms a trvala 4 dni .. po skonceni ms jsem mnela sex s partnerem ..ubehlo 10 dni mne boli vajecniky aj prsa snazime se o miminko co myslite?dekuji za kazdu odpoved

misak48
27. kvě 2018

@petomonika1 nemůže to být ovulace?

petomonika1
27. kvě 2018

@misak48 nevim uz jsem aj zvracela vcera rano zitra rano zajdu dochtoru pak se uvidi 😁

nikolaaa1
27. kvě 2018

Ahoj chci se zeptat kojím 10 měsíční miminko a už 10 dnů jsem to nedostala přitom mám MS od 2 měsíce pravidelnou furt mám jen bílý výtok a teplotu pod jazykem už 2 dny 37 nemocná nejsem. Před 3 dny sem dělala test a negativní bolí mě v podbřišku a zachvikku je to pryč můžu být těhotná? Jinak při styku se ne chráníme chtěly by sme 2 mimi děkuji

ruzicka06
27. kvě 2018

@ejmate Pokud máš cyklus 27-28 dní, tak si myslím, že na test je možná ještě brzo. Zkus ještě třeba tak 2 dny počkat a test znovu udělat.

nikolaaa1
Autor odpověď smazal
Zobraz
nikolaaa1
27. kvě 2018

A teplota se mi vždy zvýší na 37.2 37.4 ale niž nejde

nikolaaa1
27. kvě 2018

@ruzicka06
nikolaaa1

Ano zkusím jen sem nedočkava, nevím jestli si mám vůbec dělat naděje co myslíte. Vy

ejmate
autor
28. kvě 2018

@misak48
@chrystyanna
Tak jen informuji, že mrcha dnes fakt dorazila...takhle dlouhej cyklus jsem snad ještě neměla :-/ Doufám, že to bylo jen jednorázový a příští měsíc to bude dobrý, to už bych ovulaci nezjistila vůbec, když bych měla každý měsíc jinak dlouhý cyklus :-/ Tak snad se zadaří příště 🙂

misak48
28. kvě 2018

@ejmate budu držet palce 🙂

nikolaaa1
Autor odpověď smazal
Zobraz
nikolaaa1
29. kvě 2018

Ahoj dnes je to 36 dnů a MS stále nikde. Test negativní poraďte mi odpoledne mě vzdicky začne píchat břicho a pak to zmizí ale ne tak jako když má přijít MS

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru