Zpožděná menstruace, test čistě bílý

nicanikanik
22. zář 2017

Zdravím, o miminko se nesnažíme (zatím) ještě na to máme dost let, ale dva dny po “vypočítané ovulaci”, která mi přišla nic moc, vlastně žádný klasický hlen, nikde nic, nám s přítelem při sexu praskl kondom, v sexu se nepokračovalo, bylo to prakticky hned na začátku. Pořád studuji a zařadil se mezi to stres, k tomu hubnu a teď procházím chřipkovým obdobím. Menstruaci mám zpožděnou už 5 dní, test jsem si dělala včera, bohužel odpoledne, protože moje nervy to nezvládaly a i 14 dní od doby co ta mrška praskla tam nic není, čistě bílý test s jednou svítivou čárkou.
K tomu se místo menstruace přidal právě hlen jak při ovulaci. Nejsem si prostě jistá, jestli se mi o tolik posunul ten cyklus v tomhle období nebo ne..

chocolady
22. zář 2017

Ahoj, tim stresem se muze menstruace zpozdit, i kdyz ji mas jinak pravidelnou. Ja jsem jednou mela zpozdeni 8 dni behem zkouskoveho a to mi ten stres jeste pridalo..
A dalsi vec je ze mi prijde nepravdepodobne, ze bys byla tehotna, kdyz jste na praskly kondom prisli hned..🙂

nicanikanik
autor
22. zář 2017

@chocolady Já vím, ale zpoždění jsem zažila opravdu za celou dobu jen jednou a to o 3 dny. Teď je to pět, a já prostě vyšiluju no...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru