Zpožděná MS, nafouklý břicho, nechuť k jídlu
Ahojky tak jedu na gyndu... zpozdeni mam od patku, tedt si udelam ale zkrz bolesti radeji pojedu kdyz si nejsem jista. Mela jste nektera tak strasne nafoukly bricho a nechut k jidlu?
@chelexi Ač je to dost hra o trpělivosti, normální to je... na UZ aspoň bude těhotenství lépe poznat, třeba bude i srdíčko...
@chelexi jo, je to normální, mě objednali až na 7+něco. Ale spinila jsem, tak jsem byla dříve v nemocnici.
@chelexi je to úplně normální...také jsem šla v 7+ tt...a bylo už krásně vidět i slyšet srdíčko...
@zanynasl Já teda měla jen trošku nafouklé břicho, nechuť k jídlu ne, ale myslím, že to k těhotenství být může. Každá to má trochu jinak 🙂
@chelexi Vyšetření až za 14 dní normální je, spousta doktorů to tak dělá... Mě si ta moje tedy pozvala hned v pátém týdnu. Konstatovala, že to s největší pravděpodobností těhotenství je, ale na ultrazvuku zatím nebylo vidět vůbec nic, takže jsem šla znovu za 14 dní a to už bylo prtě vidět a i tlouklo srdíčko. 🙂

Ahoj, já mám jiný dotaz, ale taky k prvnímu vyšetření, tak budu ráda za reakce 🙂. Zpoždění přes týden, dva pozitivní tt. Teď jsem volala Dr. a sestřička mě objednala až za 14 dní... JE TO NORMÁLNÍ? MĚ TO DOST PREKVAPILO. Bříško mě poboliva a přes den mam "návaly" - horkost a bušení.
Držím palce a dej vědět jak si dopadla @zanynasl