icon

Zpožděná MS, negativní test, kdy si ho udělat znovu?

adrianne1108
24. únor 2016

Ahojte, chci se zeptat na Vaše zkušenosti. Menstruaci mám vždy pravidelnou, skoro na hodinu 😀 Poslední byla 25.1 a od té doby nic :( mám zatím zpoždění jen 2 dny ale i tak je mi to divné. Příznaky nestojí za řeč, krom bolestivých prsou. Test negativní, mám ještě pár dní počkat a udělat znovu? (testování Dr. Max Lady Max, nějaké zkušenosti?)

mrskato
•
24. únor 2016

já měla 2 dny po termínu MS na testu slaboulinkou, až neviditelnou druhou čárku, řádný čáry byly až snad týden po vynechání MS. U první dcerky jsem měla dva dny po termínu MS krásný čáry. Pokaždé je to jiné 🙂 V září 2015 jsem potratila v 6tt a od té doby jsem měla vždy od ovulace bolestivá prsa, ale hrozně, prosinec 2015 nevyjímaje, ale MS už nepřišla a bolí do teď. Za mě raději testy z Maxe, přijde mi, že mají více barviva 🙂

pavlinpaj
•
24. únor 2016

Jsem na tom stejně. Taky poslední MS 25.1. Beru první cyklus Clostilbegyt, pozitivní ovulacni test jsem měla 20DC. Tehot. test negativní.

andysek2512
•
24. únor 2016

Mě se pozitivní test ukázal až skoro 14 dni po vynechání MS a to fakt hodně slaboucka byla čárka:D takže ještě klidně vydržet🙂 a je pravda, že termín porodu mám podle ultrazvuku a ne dle poslední MS, ptz mám rozdíl 14 dni....
Takže ještě par dni vydržet a test udělat znovu🙂

adrianne1108
autor
•
25. únor 2016

@pavlinpaj Tak co, zkoušela sis dnes test? Já čekam do zítra :-/ tak jsem zvědava

pavlinpaj
•
25. únor 2016

@adrianne1108 já to dneska dostala ☹

pavlinpaj
•
25. únor 2016

@adrianne1108 tobě přeji hodně s esti, děj vědět jak to dopadlo. Držím pesti 🙂