Zpožděná MS, test negativní. Mám počkat ještě pár dnů?
Ahoj holky emoticon mám podobný problém. Neberu antikoncepci asi rok a půl, snažíme se o mimco. Minulý týden jsem brala antibiotika na zánět v zubu. Dneska je to čtvrtý den co už měla přijít menstruace, ale pořád nic dneska teda slabounke špinění. Dělala jsem test ale byl negativní. Prsa mě bolí a to mně nikdy předtím nebolely. Tak nevím. Mám počkat ještě pár dnů jestli MS nepřijde?
Jo to bych ráda, ale můj gynekolog ordinuje jen ve čtvrtek a jen do jedné hodiny. To jsem v práci. Jen jsem chtěla vědět jestli má někdo něco podobného za sebou nebo nějaký názor na to.
@plisek123 Takový problémy tu má většina. Zpožděná MS, negativní test,bolavá prsa,včetně mě. Zkusit za pár dní další test a uvidíš.
Dobře tak děkuji, to jsem potřebovala vědět jestli nás bude víc. Jsem tady nová tak nevím kam se můžu s dotazy otočit a nechci otravovat.. Ale díky za odpověď
@plisek123 Já tohle řešila ještě před 2 měsíci,jenže jsem to měla vsugerované. Pak jsem se na to vyprdla, nenervuju se a až to vyjde tak to vyjde 🙂 Tím ale nechci říct,že ty si to vsugerováváš. Pokud MS nedorazí,udělej ještě další test a podle toho uvidíš.
Môžeš to mať kvoli nemoci len opozdene.
Ani o to mi právě šlo jestli se může stát, že antibiotika můžou posunout menstruaci. Já právě taky už to přestala řešit ale zdá se mi že tento měsíc je něco jinak. Tak uvidíme 🙂
@plisek123 Môže. Spiš teda posunut ovulaciu a tym padom aj menzes.
Aha. No tak jsem zvědavá. Děkuji za odpověď

Co chceš poradit?
Pokus MS nedorazila, testy negativní a chceš mít i tak jistotu dojdi si na gyndu.