icon

Zpoždění 8 den a TT negativní?

luciela97
7. dub 2019

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu, s partnerem se o miminko snažíme přibližně půl roku. Před rokem jsem vysadila HA, kterou jsem brala skoro šest let. Menstruaci jsem normálně půl roku dostávala pravidelně ale v říjnu mi vynechala až do minulého měsíce. Můj gynekolog mi na preventivní prohlídce řekl, ať vydržím, že je to normální a tělo se mi musí vyčistit. Minulý měsíc jsem menstruaci dostala (musím říct, že takhle silnou jsem snad v životě neměla) a tak jsme se se s partnerem radovali, že se mi to všechno srovnalo a půjde nám otěhotnět. Nyní mám 8 dní zpoždění ale těhotenský test negativní (je pravda, že jsem test nedělala z ranní moči). Myslíte si, že buď je na testování moc brzy a nebo se mi jen cyklus stále nesroval?
Děkuji Vám za odpovědi

adells
•
7. dub 2019

@luciela97 Dobrý den, moc bych Vám přála aby se to podařilo. Všechno je možné. Samozřejmě bych neplašila ještě ale já osobně mám teď druhé těhotenství a pokaždé jsem to měla až o něco déle v moči. Někomu HCG stoupá pomaleji. To mi řekla i doktorka. Ale 8 dní je ještě brzy 🙂 Ještě počkejte.

luciela97
autor
•
8. dub 2019

@adells moc děkuji za odpověď. Přeji Vám klidný průběh těhotenství

astyna88
•
10. dub 2019

Pokud od posledniho sexu ubehlo vic jak 14 dni,tak to tehotenstvi nebude. Take se mi obcas stava,ze dva tydny mam zpozdeni,ale nic z tohi neni...