Zpoždění 8 den a TT negativní?

luciela97
7. dub 2019

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu, s partnerem se o miminko snažíme přibližně půl roku. Před rokem jsem vysadila HA, kterou jsem brala skoro šest let. Menstruaci jsem normálně půl roku dostávala pravidelně ale v říjnu mi vynechala až do minulého měsíce. Můj gynekolog mi na preventivní prohlídce řekl, ať vydržím, že je to normální a tělo se mi musí vyčistit. Minulý měsíc jsem menstruaci dostala (musím říct, že takhle silnou jsem snad v životě neměla) a tak jsme se se s partnerem radovali, že se mi to všechno srovnalo a půjde nám otěhotnět. Nyní mám 8 dní zpoždění ale těhotenský test negativní (je pravda, že jsem test nedělala z ranní moči). Myslíte si, že buď je na testování moc brzy a nebo se mi jen cyklus stále nesroval?
Děkuji Vám za odpovědi

adells
7. dub 2019

@luciela97 Dobrý den, moc bych Vám přála aby se to podařilo. Všechno je možné. Samozřejmě bych neplašila ještě ale já osobně mám teď druhé těhotenství a pokaždé jsem to měla až o něco déle v moči. Někomu HCG stoupá pomaleji. To mi řekla i doktorka. Ale 8 dní je ještě brzy 🙂 Ještě počkejte.

luciela97
autor
8. dub 2019

@adells moc děkuji za odpověď. Přeji Vám klidný průběh těhotenství

astyna88
10. dub 2019

Pokud od posledniho sexu ubehlo vic jak 14 dni,tak to tehotenstvi nebude. Take se mi obcas stava,ze dva tydny mam zpozdeni,ale nic z tohi neni...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru