Zpoždění menstruace a negativní test: Mohu být těhotná?
Mám 24 dní zpoždění.. myslíte že by to.mohlo být? Krev je ale.negativní.. ale.mam.bolesti prsou každou chvíli chodím čurat a po ránu je mi na zvracení.. (takhle.to měla jedna známá krev negativní) a pak.prisla na gynekologii a byla v 5 měsíci.)

@lencaa11 není to mama test..a zkoušela i jiné a je to stejný jako na tomhle..
@pidalka2545 Nemohlo, když je krev negativní....
Mamatest dělá duchy I čárky běžně-je to tu každý den.....
@lencaa11 myslím.ze před tydnem
Po 24 dnech zpoždění bych spíš hledala problém jinde
@pidalka2545 zajděte ještě na krev teď a když bude negativní nejste těhotná můžou to bejt homrony ,cysta atd nemusí to bejt těhotenství
@lencaa11 cysta to není..a žádný problém..ani zánět... výrok nic
@vikysek0987 může být i krev není 100 ..znama to měla.negativni a byla pak.na kontrole a byla 5 měsíci
24 dní je to by jsi tam měla dvě nádherné čárky. Byla jsi u doktorky ? To nebude těhotenství 🙂
@titina12 může být podle co teď četla..ze čárky se mohou ukázat až ve 4 měsíci.. Že se neodlucuje tolik HCG.. A žádný problém tam není.. cysta ani zánět nic...
@pidalka2545 mohou to klidně bejt jen hormony nebo prostě tělo není stroj teď bych si zašla na krev (samoplatce do 250kc) a víte na čem jste když bude negativní nejste těhotná to je opravdu "blbost "
nevypada na ducha... mela jsem ducha vecer, ale dalsi rano byla ta druha tam pekna.. pamatuji ze jsem nemela periodu cely mesic, ale na UZ vse bylo ok, to se proste stane.. doktroka po 2 tydnech u me uz videla neco na UZ tak treba k ni tam zajdi
Já tě zklamu, ale když jsi těhotná, jsou čárky i výsledky krve! Ty tedy těhotná nejseš
@pidalka2545 Je to divny tohle jsem neslysela. Ale bůh ví
@brumla21 něco málo vidím
@drakenn nemusí to tak být teď jsem byla u doktora ..a ten mi řekl že to tak může být..a na krev mě neposlal ..řekl že mam ještě týden počkat
@pidalka2545 kdyby lékař vyděl něco co by nasvědčovalo těhotenství ať už cokoliv tak by vám to řekl a i krev myslím že čeká zda nepřijde Ms nebo vám dá injekci 🙂
@deniskqaa pozitivní všechny ,to se nemusíte ani ptát 🍀

@pidalka2545 zda je to mamatest tak ten nebrat dělá tyto čárky a kdy jste byla na krvi ? Kdyby jste byla těhotná tak by krev vyšla vyzkoušej te jiný test ještě