icon

Zpoždění menstruace a těhotenské příznaky. Co dál?

15. bře 2025

Ahoj holky mám den do ms a cca před 4 dny mi začal sem tam bolet podbřišek, včera jsem lehce zaspinila po utírání papírem ale žádná ms se nekoná většinou dorazí do 2 dne od špinění, předevčírem jsem dělala testik pepino a nebylo na něm nic a před chvilkou jsem zkoušela další a možná možná dusík ale to nevím jistě, vidím ho jen já😂 ovu byla 28.2 přes ovulační test,od včera se přidali lehké bolesti prsou,jako při každé ms, mám zkusit ještě jiný test nebo počkat?Stalo se to někomu, vím že tělo není stroj.Nesnazili jsme se přímo o mimi necháváme volný průběh.

lv
15. bře 2025

Počkej 2 dny, buď to dostaneš, nebo si udělej po těch dvou dnech test

lencaa11
15. bře 2025

Na to že teda ovu měla bejt 28.2 cca tak už je cca 14-15 dní to by test už vyšel pozitivní

1pomnenka
15. bře 2025

Tak proč si neuděláš test a ptáš se tady? Těhotenské příznaky mít nemůžeš, je na ně brzy, odvíjí se od HCG.

autor
15. bře 2025

@1pomnenka asi jsi nečetla co jsem psala,test jsem dělala a možná dusík je ale nevím zda udělat jiný který bych si musela koupit.u prvního jsem měla bolesti v podbřišku a bolest prsou 4 dny před ms

elesse
15. bře 2025

Bolest podvrisku a prsou nebudou v tuhle dobu tehotenske priznaky, nemaji z ceho, jsou to proste bezne priznaky cyklu ve fazi po ovulaci. Jestli si mela ovu 28.2., tehotensky test by byl jasne pozitivni, minimalne ten s citlivosti 10.

1pomnenka
16. bře 2025

Tak máš bolesti před příchodem MS. Nevím, proč to tak urputně řešíš. Počkej a uvidíš.

autor
16. bře 2025

@elesse aha to je asi blbost ne bolest v podbřišku kolikrát značí těhotenství ale u mě si myslím že ne,neříkám že jo.jak muže být pozitivní když vajíčko se uhnizduje a trvá to.kdyz ovu byla 28 tak nez to proběhlo tak to bude nějaký ten den takže pozitivní test si myslím že určitě nebude tak brzo

lencaa11
16. bře 2025

Ne vždy bolest v podbřišku značí TT když by byla ovu 28.2 cca už je to cca 15 dní tim pádem už by test byl pozitivni ..

autor
16. bře 2025

@lencaa11 to vím že ne vždy to značí tehu dnes ráno jsem zkoušela testik a je o malinko silnější než včera večer

lencaa11
16. bře 2025

To chce porovnat testy které jste dělala a uvidite zda je tam rozdíl ...zda sílí pokud ano tak tím pádem potom nejspíš byla ovulace později nez 28.2 +

autor
16. bře 2025

@lencaa11 mám je vyfocené pod sebou ale není to velký rozdíl nepočítám s těhotenstvím totiž.jen jsem se ptala nic víc