Zpoždění menstruace po porodu. Můžu být těhotná?
Ahoj, chci názory, zkušenosti, hejt, cokoliv… :mrgreen: Těhotenský test jsem zatím nebyla schopná v tom ruchu koupit. Snad do konce týdne. :lol:
Jsem půl roku od porodu. Častečně jsem kojila asi měsíc a pak už vůbec. Menstruace se vrátila 3 měsíce po porodu. Od té doby 3 cykly jako hodinky. Koncem června jsem čekala na 4. menstruaci a během týdne jsem měla bolesti břicha jako na menstruaci, párkrát zašpinila jako by se měla rozjet, jeden den měla jednorázové zakrvácení na jednu vložku a od té doby občas zašpiním (jednou za 2 - 3 dny lehce nahnědlý slabý výtok).
Manžel šel shodou okolností na vasektomii a příští týden má jít na kontrolní spermiogram. Mezitím jsme praktikovali přerušovačku.
Takže poslední menstruace, která proběhla byla 31. 5. - 6. 6.
Vím, že ukáže pouze těhotenský test, ale ráda bych znala i další názory, zkušenosti. :palec:
Ono to může ještě takhle zahaprovat po porodu,ale sama jsem zvědavá na váš výsledek 😀
Myslím, že je těhotenství nepravděpodobné a blázní hormony. Ale jisté to samozřejmě není.
@anonym_autor jak jste dopadla? Také čekáme na výsledek spermiogramu po vasektomii.

@anonym_autor tak nic jiného než test nebo zajít na krev není buď vám přálo všechno štěstí a povedlo se i přes všechny zábrany a nebo u vás je ještě hormonální nerovnováha po porodu