Zpoždění ms. Můžu být těhotná?
Před 3 týdny jsem měla nechraněný styk, ale přítel se do mě neudělal, ale měla jsem zrovna plodně dny. Mám už 7 dní zpoždění, dnes jsem si dělala digitalní test clearblue a byl negativní. Myslíte, že je výsledek testu spolehlivý týden od vynechání ms? Popřípadě kolik týdnů od vynechání ms by doktorka na gyndě něco poznala?
Skus papirovi test a pokud ti ukáže slabou čárku tak bys bít mohla. Ppcitujes něco na sobě? Například bolest prsou občas píchání v podbřišku nebo nechuť silnější čich atd??
Je opravdu nutné abys zakládala 3! Diskuze na jedno a to samé téma? Opravdu ti nestačí jedna? Dvě uz jsi smazala, a máš tu tuto třetí. A opravdu si myslím že ne, nejsi v tom, máš to pravděpodobně posunute stresem.
Proč si děláš test, když mu nevěříš? A sorry, křišťálovou kouli tu fakt nikdo nemá 🙄
nic nepociťuji, ale dnes jsem začala špinit, není to žadné krvacení, pouze špinění až do hněda, čím to může být ?
Ahojky neviem či to tu patrí ale potrebujem radu posledna MS bola 6.6,.... 18, 19.6 sme mali s priateľom nechránený styk MS mi mala prísť 4.-7.7 pár dní po tom som si robila testy a vyšli negatívne 12.7 som bola u lekára aby som zistila čo sa deje lekárka povedala že cisty nemám a že hcg je negatívne aktuálne meškám 27 deň poraďte čo mám robiť mám ešte čakať alebo kúpiť test? Bojím sa že budem sklamaná... VŠETKÝM VOPRED ĎAKUJEM ZA RADY
@sahrazad1
podle me je to troll
tak bola som na krv v utorok robila mi vyšetrenia asi 3 ultrazvukmi a povedala že buď to bude v začiatkoch a ešte nič nevidí alebo to môže byť zanet čo dúfam že nebude.........dnes čakám čo mi zavolá lekárka testy negatívne tak uvidím čo ukážu výsledky stále sa MS nedostavila aktualne 35deň

@puska123 skus papirovi buď HCG test a nebo mamma test mě ukázal digitální test až když jsem byla 1-2 týdny