Zpoždění MS, test negativní
Ahoj, jen chci nějakou radu. Je mi 15, menstruaci mam celkem pravidelnou, mívám cca 3dny rozdíly. Poslední menstruaci jsem měla 29.11.-2.12., teď sem ji měla dostat 27.12. a nedostala jsem ji, takže momentálně mám zpoždění šestý den. Dnes ráno jsem si děalala těhotenským test a vyšlo mi tam, že těhotná nejsem. S přítelem jsem spolu spali bez ochrany, ale je si na 100% jistý, že se do mě neudělal, udělal se asi az 5minut potom mimo mě.. Myslíte si, že můžu být i tak těhotná?
I při pravidelné menstruaci jsou občasné výkyvy běžné a to v jakémkoliv věku natož v pubertě. S největší pravděpodobnosti teď těhotná nejsi.
pokud je test negativni, nejspise nejsi. Kazdopadne, pokud chcete provozovat sex, neco si o tom zjistete. To, ze se do tebe neudelal, neznamena, ze otehotnet nemuzes. Preejakulát, neboli kapičky lásky třeba, spermie taky obsahují, to penis během vzrušení dělá zcela běžně a chlap o tom ani neví a neni schopny tomu zabranit... Kupte si kondomy, nebo si pořiď antikoncepci. Snad vas to poucilo.
nejspíš ne, ale přerušovaná soulož rozhodně není stoprocentní ochrana... a to i když si jst nevimjak jistý, že ke konci došlo až pak...
kamarádka má z přerušované soulože 2 děti... pokud je test negativní, tak to bude nejspíš v pohodě, ale příště radši šup pro kondomy, 15 je safra nízký věk na to mít dítko....
@sakra1234 kondomy jsou i protialergenní, mě taky klasický latex dělá problémy, mívám pak záněty nebo dlouhé svědění potom, ale na netu se to dá sehnat v pohodě.... určitě se něčím chraňte, než ti nasadí tu antikoncepci, ono ještě musíš počkat na menstruaci než to začneš brát a tak... 🙂 ale je fajn, že to řešíš hlavně, držím palce 🙂
Mam to uplne stejne. Posledni menstruace 27-2.12 a dodnes se mi menstruace nedostavila. Je mi 28 a jsem po samovolnem potratu ve 4 mesici tri roky zpatky a operacich s myomy. Prsa me neboli, ale v podbrisku mam porad bolest jak pred menstruaci. Delala jsem si uz tri tehotenske testy a vsechny byly negativni ani s naznakem druheho prouzku. Nemate s tim prosim nekdo zkusenost?😔

@sakra1234 test negativní tak nejspis ne - záleží kdy byl sex a kdy ovulace - každopádně poreste si antikoncepci do budoucna 😉 mej se hezky..