Zpozdila se mi menstruace. Stres nebo těhotenství?
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jestli měl někdo zkušenosti se ztrátou ms jen tak, z ničeho nic. Antiko jsem vysadila už někdy v červnu, nebo květnu, už si ani nepamatuji, ms měla přijít 24. 9. ale nic, tak jsem si řekla, že jsem těhotná, příznaky stejné lehce nateklá prsa, trochu píchání v podbříšku a divný pocit nízký tlak, nevolnost, ale poslední milování 22., pak už mi bylo nějak divně a test včera negativní, takže fakt nevím, to už by určitě bylo vidět ne? polslední 3 roky se mi ms nikdy nezpozdila ani o den...
Muže to být jen následek vysazení Ha nemusí to být těhotenství hodně žen si na tohle stežují,že vysadí a třeba dva měsíce nemají MS tak musí na vyvolávačku.Musíš počkat než se ti tvoje vaječníky dají dohromady jak Ms tak i ovulka někomu to trva mín a nekomu dele třeba i přes rok.Já vysadila v čevrnu sice MS mám ale každý měsíc mě bolí podbřišek a prsa a to mě bolí do ted a těhotná nejsem.Počkej ještě pár dní a zkus ještě testout a uvidíš kdyby jsi nebyla tehotná bude to jen tím vysazením 🙂
No já jsem ms neměla třeba kvůli stresu.. až vyvolávačka mi pomohla, pak jsem to zase neměla díky antibiotikně důvodů proč to nepříjde jak má. Ale tak test, kup ten citlivější a uvidíš. Jinak není nic jednoduššího než se prostě obědnat k doktorovi na prohlídku, a nemusíš spekulovat
Je to normální. Já vysadila antiko před rokem. Půl roku mi chodila hezky, pak jednou v létě nepřišla a 14 dní zpoždění. Testy negativní, šla jsem na gyndu. Těhotenství vyloužené, takže mi píchli něco na spuštění MS, po nějaké době přišla - v rámci dnů. Od té doby to mám dost rozházené. Ale prý se to občas stane!
Já jsem měla po vysazení antikoncepce cyklus kolem 40ti dní a vlastně až po porodu se srovnal na nějaký lepší cyklus. Ale jestli si přejete miminko, držím palce ať za to může ono! 😉
Ahoj chtela jsem se zeptat mam 6dni zpozdenou menstruaci , kdy je možno testovat ? ,
tak jednu takovou skušenost mám,a doporučovala bych jit na gyndu mohlo by se jednat o mimoděložni tehotenství kdy na testu neni nic videt takže by ti mely kontrolovat hcg z krve,jina ztráta menstruace muže mit ruzny fyzický i psychický podtety
já takhle měla takové úplné ranné zamlklé těhu, zpozděni asi 10-14 dnů, jeden test v Chorvatsku lehce pozitivní a další už neg a pak za pár dnů ms

Ahojky, já bych řekla, že je to jasné, jen testy to ještě 'nevědí'. Dělej si test z ranní moči a hledej i jen nepatrného ducha. Někdy má člověk tendenci zahodit test jako 'zase negativní', jakmile se objeví zřetelná kontrolní čárka a v testovacím místě k ní hned není stejný protipól. Mně test 'něco' ukázal až 5 dní po vynechání menstruace a to 'něco' rozhodně nebyly dvě kolejnice, ale jen slaboulinký náznak, kterého bych si málem ani nevšimla. Tušila jsem, že jsem těhotná, a dělala jsem si těch testů předtím několik, ale holt ještě bylo moc brzo.